در اغلب موارد در مورد چگونگی به دست آوردن یک شغل صحبت میکنیم، اما پس از رسیدن به شغل مدنظر آیا همه چیز ثابت و عالی خواهد بود؟ قطعا خیر. در هر شغلی که هستید باید دائما در تکاپو باشید و نسبت به خودتان پیشرفت کنید. ذات انسان کمال طلب است و به دنبال پیشرفت.
شاید بتوان گفت موارد زیر، مهمترین دلایلی هستند که شما را وادار به ارتقا و پیشرفت شغلی میکنند:
- بهبود و افزایش دستمزد دریافتی و یا حتی بهبود رتبه شغلی
- افزایش ارزش و اهمیت شما در کسب و کار
- افزایش مهارت های شخصی و حرفهای شما در جهت رضایت بخشی فردی
بی شک همگی به دنبال پیشرفت شغلی هستیم. این پیشرفت در نهایت پس از رشد شخصی شما باعث توسعهی شرکت و کسب و کارتان نیز میشود. اگر میخواهید پیشرفت شغلی چشمگیری داشته باشید و به دستمزد ایدهآل خود برسید، تا انتهای مطلب همراه ما باشید. همچنین هر جا سوال و یا نظری داشتید با ما در میان بگذارید.
راهکارهایی برای پیشرفت شغلی :
با تغییر نجنگید!
هیچ چیز دائما یکطور و ثابت نمیماند. در مدت زمانی که شما مشغول یک کار هستید، ممکن است موارد بسیاری در محیط کاری، محیط اجتماعی و یا هر محیط دیگری در اطراف شما، تغییر کند.
به عبارتی روشی که امسال برای کار کردن دارید، ممکن است سال بعد اصلا کاربردی نداشته باشد. باید کیفیت کار خود را در هر شرایطی حفظ کنید و حتی بهبود دهید. با این ترفند قطعا در شغل خود، مورد توجه قرار میگیرید.
شبکهی خود را محدود کنید.
احتمالا تابحال این جملهی معروف را شنیدهاید:
شخصیت شما طی سالهای آینده میانگین ۵ فردی خواهد شد که بیشترین ارتباط را با آنها دارید.
با توجه به این جمله حتما در روابط خود دقت کنید و سعی کنید با افرادی که در حوزهی تخصصی و کاری شما فعال هستند و حرفی برای گفتن دارند، دوست شوید و از علم و دانش آنها بهره ببرید. برای آشنا شدن با این افراد به رویدادهای تخصصی بروید و از روشهای شبکه سازی استفاده کنید.
متفاوت فکر کنید، متفاوت عمل کنید.
از اینکه در یک مسیر جدید، پیش قدم شوید نترسید. لازم نیست همیشه از راه و روشهای قدیمی دیگران پیروی کنید. متفاوت فکر کنید و راه خود را در پیش بگیرید. سعی کنید خلاقیت به خرج دهید و در صنعت خود نوآور باشید. در سخنرانیها و رویدادها صحبت کنید و خودتان را نشان دهید.
کارها را اولویت بندی کنید.
زمانی که کارها و وظایف به شما هجوم میآورند، باید خونسردی خود را حفظ کنید و مهمترین کارها را مشخص کنید. از خودتان بپرسید آیا انجام دادن این کار تغییری ایجاد میکند؟ آیا در جهت بهبود شما در شغلتان موثر است؟ اگر جواب بله بود این کار را در اولویت قرار دهید.
ماتریس آیزنهاور حتما در برنامه ریزی دقیق تر و بهتر به شما کمک خواهد کرد. این ماتریش یک روش برای بهبود بهرهوری فردی است. در مقاله روشهای افزایش بهرهوری به خوبی در این مورد صحبت کردهایم.
به دنبال نوآوری و یادگیری بیشتر باشید.
ابداع، اختراع و نوآوری فاکتورهای مهمی هستند که هم به شما و هم به کمپانی کمک میکنند. به فکر توسعهی خودتان باشید اگر شما پیشرفت کنید، کسب و کارتان و دستمزدتان نیز رشد میکنند. در سمینارهای مرتبط شرکت کنید، منابع مرتبط را مطالعه کنید، ایده پردازی کنید و خودی نشان دهید.
آن تایم باشید.
آن تایم بودن یکی از ویژگیهای اساسی و کلیدی است، که نشاندهندهی قابل اطمینان بودن شما به عنوان یک همکار است. اگر به موقع و یا حتی زودتر سرکار خود حاضر شوید، اندکی زمان دارید تا خود را با شرایط کار وفق دهید و آمادهی شروع فعالیت شوید. از این زمان برای چک کردن ایمیلهای خود استفاده کنید.
اخلاق کاری خود را نشان دهید.
این حرف بدین معناست که در زمان مشکلات، داوطلب شوید و به دنبال راه حل باشید. اگر مشکلاتی از قبل باقی ماندهاند و کسی آنها را حل نکرده، شما پیش قدم شوید. برخی روندها دستی را تبدیل به روندهای اتوماتیک کنید مثلا گزارشها. بگردید و مشکلات کوچک را پیدا و حل کنید. با این کارها به همتیمیهای خود نشان میدهید که اخلاق کاری شما بسیار خوب و عالیست.
تلاشگر باشید.
حتما برای انجامدادن وظایفتان، وقت صرف کنید. اگر پروژهی شما تحویلدادنی است، دقت کنید که ظاهر پروژه کاملا صحیح و حرفهای باشد و همچنین عاری از خطا باشد. بدین منظور چندین بار چک کنید و نشان دهید که به نتیجهی کار خود اهمیت میدهید. همچنین تمرکزتان را در محیط کار بالا ببرید.
زبان بدن خود را تقویت کنید.
زبان بدن بیش از آنچه که انتظار دارید، در مورد شما سخن میگوید. خوشبختانه میتوانید با یادگیری و تمرین زبان بدن خود را در جهت موقعیتهای متفاوت کنترل کنید و نمایش خوبی داشته باشید. به عنوان مثال وقتی که با رییس خود جلسه دارید حتما ارتباط چشمی خوبی برقرار کنید.
منبع انرژی باشید.
فردی باشید که انرژی و زندگی را به شرکت و کسب و کار تزریق میکنید. انرژی مثبت میتواند معجزهگر باشد. نه اینکه وقتی وارد دفتر میشوید بپرید یا صداهای عجیب ایجاد کنید، بلکه کافیست احساس خستگی نداشته باشید و آن را به دیگران منتقل نکنید و سعی کنید با لبخند و خوشرویی احوال پرسی کنید و این انرژی مثبت را به دیگران نیز انتقال دهید. حتما خوب بخوابید، صبحهایی که انرژی ندارید قهوه بنوشید و یا هر راهکار دیگری که سراغ دارید. [wpdiscuz-feedback id=”6459opdz9c” question=”میدونید که برای ما مهم هستید! اینجا بنویسید…” opened=”0″]راستی، راهکار اختصاصی شما برای سر حال آمدن در اول صبح چیست؟[/wpdiscuz-feedback]
اشتیاق خود را نشان دهید.
در حوزهی کاری خودتان به دنبال مسئلهای بگردید که در مورد آن کنجکاو و مشتاق هستید. سپس به دنبال این اشتیاق خود بروید، تلاش کنید و به مدیر خود نشان دهید که شما لایق بیش از این هستید.
توانایی یادگیری خود را بالا ببرید.
اگر شما به مدیر و همکاران خود نشان دهید که مشتاق یادگیری نیستید، فکر میکنند که شما شخص مناسبی برای کمپانی نیستید و حتی به فکر بهبود و رشد خودتان هم نخواهید بود. دائما به دنبال یادگیری مطالب جدید باشید، از همکاران و مدیران خود یاد بگیرید، تجربه کسب کنید و پذیرای مطالب جدید باشید.
یک کار اضافه انجام دهید.
این مسئله بدین معنا نیست که پس از اتمام ساعت کاری، همچنان بمانید و کار کنید. حتی میتوانید یک سرگرمی برای همکاران خود درنظر بگیرید و چندساعتی با هم باشید. حتی اگر کار کوچکی باشد، آن را انجام دهید زیرا تاثیر بزرگی خواهدداشت.
آماده باشید.
یک راه ساده برای آماده شدن این است که بدانید قرار است چه کاری انجام دهید. در انتهای روز کاری خود، برنامهی روزی کاری بعدی را مشخص کنید و وظایف خود را لیست کنید. برای جلسات و ارائههای خود آماده شوید. به یادگیری و تمرین مواردی که لازم است بپردازید. حتی مسیر رفتن به شرکت و وسیلهی نقلیه را مشخص کنید. همین چیزهای کوچک باعث میشوند استرس نداشته باشید و روز بهتری بسازید.
چندکلام با چ یاب:
امیدوارم که از مطالعهی این مطلب نهایت استفاده را ببرید. [wpdiscuz-feedback id=”6459opdz9c” question=”میدونید که برای ما مهم هستید! اینجا بنویسید…” opened=”0″]به نظر شما جای چه موارد دیگری در این لیست خالیست؟ [/wpdiscuz-feedback]بیصبرانه منتظر نظرات، انتقادات و پیشنهادات شما عزیزان هستیم. از اینکه تا انتهای مطلب همراه ما بودید، سپاسگزاریم.
راستی! تلگرام چ یاب رو برای با خبر شدن از آخرین دورههای آموزشی، محصولات و تخفیف های ویژه دنبال کنید.
منابع:
ارسال پاسخ
نمایش دیدگاه ها