آشنایی با بهترین مسیر آموزش وردپرس

بهترین مسیر آموزش وردپرس

تخصص وردپرس که یک شغل نسبتا جدید محسوب می‌شود، درآمد خوبی هم دارد و همین عوامل باعث شده‌اند که افراد بسیاری به سراغ این شغل بروند و بخواهند در حوزه وردپرس مشغول به کار بشوند.

شمایی که الان در حال خواندن این مطلب هستید هم به احتمال زیاد به یاد گرفتن وردپرس و کار کردن در این زمینه علاقمندید و یا حداقل یکبار به آن فکر کرده‌اید. در این مقاله قصد داریم بهترین مسیر آموزش وردپرس را به شما معرفی کنیم و صدالبته اول انواع روش‌های یادگیری را با هم بررسی خواهیم کرد. حتما تا انتهای مطلب همراه ما باشید…

چرا باید وردپرس یاد بگیرید؟

پیش از هرچیز باید دلایل اهمیت وردپرس را بشناسید و متوجه ضرورت یادگیری آن شوید و سپس به سراغ آموزش وردپرس بروید.

وردپرس ویژگی‌ها و ارزش‌های منحصربفردی دارد که باعث شده یک سوم از تمام وب‌سایت‌ها با استفاده از آن ساخته شوند! به عنوان مثال هزینه راه‌اندازی یک سایت وردپرسی ارزان است و در ضمن طراحی سایت به این روش نسبت به کدنویسی بسیار خوب و ساده است. همگی این ویژگی‌ها از مطلب چرا باید وردپرس یاد بگیریم؟ برداشت شده‌اند.

در واقع شما می‌توانید با خیال راحت یک سایت را با وردپرس طراحی کنید و بابت امنیت اصلا نگران نباشید، فقط کافیست رمزعبورهای خود را بررسی کنید و گواهی SSL را دریافت کنید.

دوره های اموزشی برنامه نویسی

نیازی به استخدام برنامه‌نویس بک‌اند و فرانت‌اند ندارید و همینکه خودتان متخصص وردپرس باشید می‌توانید یک سایت را راه‌اندازی و مدیریت کنید.

با پیشرفت تکنولوژی و رشد وردپرس، پلاگین‌ها و افزونه‌های بسیار زیادی برای آن ساخته شده است که هرکدام برای یک موقعیت مناسب هستند و به راحتی می‌توانید از آنها استفاده کنید و یک سایت قدرتمند بسازید.

 

وردپرس

 

با این همه مزایا، طبیعی‌ست که بسیاری از کسب‌وکارها برای راه‌اندازی سایت خود به سراغ وردپرس بروند. شما می‌توانید از این فرصت استفاده کنید و سایت‌های مختلف را طراحی و عرضه کنید.

به طور کلی درآمد و بازارکار وردپرس در شرایط خوبی‌ست و می‌توانید به عنوان یک شغل تمام‌وقت روی آن حساب باز کنید، پس بدون نگرانی به سراغ مسیر آموزش وردپرس بروید. اما اگر می‌خواهید بیشتر در مورد بازارکار وردپرس بدانید، مقاله بازارکار و درآمد وردپرس چطور است؟ را از دست ندهید.

انواع روش‌های یادگیری وردپرس

برای یادگیری هر حرفه و شغلی لازم است ابتدا مهارت‌های مختلفی را به دست آورید، سپس تجربه کسب کنید و در نهایت وارد بازارکار شوید. اما برای کسب تجربه و دانش‌های تخصص وردپرس، چندین راه مختلف وجود دارد که در ادامه بررسی می‌کنیم.

خودآموزی

این روش برای اغلب حرفه‌ها کاربرد دارد و به شخصیت و نوع کار شما بستگی دارد. اگر فکر می‌کنید توانایی خودآموزی دارید و می‌توانید با برنامه و دقیق پیش بروید از این روش استفاده کنید.

برای آموزش وردپرس بدین صورت، کافیست مناسب مناسب را پیدا کنید، کتاب‌ها، آموزش‌های متنی، ویدیویی و …، سپس با داشتن یک برنامه دقیق و جامع شروع به یادگیری کنید.

در این روش، اراده و تلاش شما بسیار مهم است و همچنین باید ثابت‌قدم باشید و به راحتی قید کارتان را نزنید، مطمئن باشید که اگر به خوبی تلاش و تمرین کنید، نتیجه کار خود را می‌بینید. اگر می‌خواهید بدانید یادگیری وردپرس چقدر طول می‌کشد، مطلب مدت زمان آموزش وردپرس را مطالعه کنید.

درنهایت پس از کسب مهارت‌های لازم، باید به دنبال تهیه رزومه باشید. می‌توانید برای شروع، سایت شخصی خودتان را طراحی کنید و یا چند سایت به صورت رایگان و افتخاری برای افراد معروف بسازید.

شرکت در دوره‌های حضوری و غیرحضوری

در هر گوشه از اینترنت، دوره‌های آموزشی مختلفی وجود دارد که به راحتی می‌توانید با یک جستجوی ساده در گوگل این دوره‌ها را پیدا کنید. البته برای انتخاب یک دوره باید حتما به این موضوع توجه کنید که دوره انتخابی پروژه‌محور باشد و صرفا به صورت تئوی آموزش نبینید.

دوره‌های حضوری بسیاری برای یادگیری وردپرس وجود دارد که باید با توجه به شرایط خودتان و کیفیت کلاس‌ها تصمیم‌گیری کنید. اگر فکر می‌کنید نمی‌توانید به صورت خودآموزی یاد بگیرید، این روش بسیار مناسب است.

در این روش شما می‌توانید ویدیوی دوره را دریافت کنید و در عین حال با مدرس دوره در ارتباط باشید و نمونه کارهای خود را بسنجید و یا در کلاس‌های حضوری، کاملا عملی پیش بروید و نمونه‌کار بسازید. در کل این روش می‌تواند بهترین مسیر آموزش وردپرس باشد، اگر دوره خوبی انتخاب کنید و پشتکار داشته باشید.

بهترین مسیر آموزش وردپرس

کارآموزی

از آنجایی که شغل وردپرسی نیازمند تخصص و تجربه است، کارآموزی می‌تواند در زمینه یادگیری آن بسیار مفید و موثر باشد. در دوره کارآموزی شما کاملا عملی شاهد روند طراحی سایت هستید و می‌بینید که چطور باید با مشتری‌ها برخورد نمود و آنها را درک کرد.

برای آموزش وردپرس بدین روش، باید حتما یک مرکز معتبر و قابل اطمینان پیدا کنید و سپس در یک دوره کارآموزی چندماهه، در آنجا مشغول به فعالیت شوید. شاید بپرسید چرا می‌گویم یک مرکز معتبر؟ به این دلیل که در بسیاری از دوره‌های کارآموزی کارفرما صرفا به دنبال منافع شخصی خود و کسب و کارش است و هدف آن استفاده از شما در جهت رفع نیازهای کسب و کار است و قصد ندارد مطالب مهم و آموزشی را به خوبی به شما منتقل کند.

البته همچنان مراکز و موسساتی هستند که در نهایت آرامش و با حوصله تمام مطالبی که در سال‌ها یاد گرفته‌اند را به شما منتقل می‌کنند و می‌خواهند از شما یک متخصص بسازند. کارآموزی یک دوره عملی‌ست و برای تخصصی مثل وردپرس، انتخابی کاملا مناسب و هوشمندانه است.

بهترین مسیر آموزش وردپرس

حال که با انواع روش‌های یادگیری وردپرس آشنا شدید، در ادامه می‌خواهیم بگوییم که چه گام‌هایی را باید طی کنید تا به یک متخصص وردپرس تبدیل شوید. در مقاله مهارت‌های یک متخصص وردپرس، مجموعه مهارت‌های مورد نیاز را معرفی کرده‌ایم که برای آشنایی بیشتر توصیه می‌کنم آن را مطالعه کنید.

۱- مبانی وردپرس را درک کنید.

در گام نخست باید با مبانی و دانش‌های اولیه وردپرس آشنا شوید و بدانید که می‌خواهید چه‌کار کنید. اصطلاحات وردپرسی را بشناسید، انواع مشاغل دسته وردپرس را بررسی کنید و با مفاهیم مربوط به هر بخش به دقت آشنا شوید.

۲- یک سایت ساده بسازید.

در این مرحله باید از صفر شروع کنید، ابتدا وردپرس و زمپ را بر روی سیستم خود راه‌اندازی کنید و سپس یک سایت خیلی خیلی ساده طراحی کنید.

در این مرحله کافیست همان سایت نمونه را اندکی تغییر دهید و برخی موارد را شخصی‌سازی کنید.

۳- با پلاگین‌های مختلف آشنا شوید.

در این گام باید انواع پلاگین‌های معروف و کاربردی را بشناسید و بدانید که هرکدام برای چه هدفی استفاده می‌شود. البته نمی‌توان به صورت یک کتاب و تیتروار تمام پلاگین‌ها و کاربردهای آنها را شناخت، پس لازم است به صورت عملی با هرکدام کار کنید، تا به نوعی تجربه کار با مهم‌ترین پلاگین‌ها را داشته باشید.

به عنوان مثال با پلاگین‌های گوتنبرگ، المنتور، یواست سئو، مانستر و … باید آشنا شوید. برای این بخش بهتر است یک سایت مرجع را به عنوان نمونه در نظر بگیرید و سعی کنید سایتی دقیقا مانند آن سایت طراحی کنید. برای هر بخش جستجو کنید و پلاگین مناسب را پیدا و درنهایت استفاده کنید.

پلاگین وردپرس

۴- چند سایت مختلف طراحی کنید و از وردپرس فراتر بروید.

در این مرحله حتما چندین و چند سایت به عنوان تمرین طراحی کنید، سعی کنید خلاقیت به خرج دهید و هربار طرح متفاوتی پیاده کنید تا دستتان راه بیافتد. زمانی که به قدر کافی سایت طراحی کردید و در این کار حرفه‌ای شدید، به سراغ توسعه دانش خود بروید.

در مورد سئوی سایت وردپرسی بیشتر یاد بگیرید، اصول تولید محتوا و سئوی آن را آموزش ببینید و سعی کنید اخبار وردپرس را دنبال کنید. همچنین در این مرحله می‌توانید چند نمونه کار رایگان انجام دهید و تجربه کسب کنید.

چندکلام با چ یاب

آموزش وردپرس و یادگیری آن در درجه اول به تلاش و علاقه شما بستگی دارد. اگر این دو مورد را داشته باشید، هرسختی و مشکلی را می‌توانید پشت سر بگذارید. توصیه می‌کنم از روزی که تصمیم به یادگیری وردپرس گرفتید، در انجمن‌ها و گروه‌های وردپرسی عضو شوید. مطالب بسیار خوبی در این گروه‌ها مطرح می‌شود و هر زمان به مشکل برخورد کنید، دیگران می‌توانند به شما کمک کنند.

در این مقاله سعی کردم بهترین مسیر آموزش وردپرس را به شما معرفی کنم. امیدوارم این مطلب برای شما مفید واقع شود. البته ممکن است این روش برای شما متفاوت باشد، اگر نکته و یا نظری دارید، حتما در قسمت نظرات برای ما بنویسید.

راستی! تلگرام چ یاب رو برای با خبر شدن از آخرین دوره‌های آموزشی، محصولات و تخفیف های ویژه دنبال کنید.

متولد خوزستان | فارغ‌التحصیل رشته مهندسی کامپیوتر 💻 | علاقه‌مند به عکاسی 📸، فوتبال ⚽ و برنامه‌نویسی