۹ دلیل مهم برای شروع یادگیری وردپرس

یادگیری وردپرس

یکی از اصلی ترین سوالی که هر کسی قبل از یادگیری مبحثی از خودش میپرسد اینست که : “چرا باید فلان چیز را یاد بگیرم؟” ، ” آیا بازارکار فلان چیز خوب است؟ ” و سوالاتی از این قبیل که در واقع شروعی است برای یادگیری و تبدیل شدن به متخصص آن حوزه…

حالا اینکه این مبحث دقیقا وردپرس باشد یا سئو، دیجیتال مارکتینگ باشد یا زبانهای برنامه نویسی چندان تفاوتی نمیکند، مهم اینست که یک دلیل بزرگ و مهم برای شروع یادگیری و وارد شدن به مبحث مدنظر خودمون داشته باشیم.

در این مقاله ما به ۹ دلیل اصلی که شما را به شدت به یادگیری وردپرس تشویق میکند میپردازیم، پس با ما همراه باشید …

۱ – برای شروع نیاز به هیچ سرمایه ای ندارید!

بله! وردپرس یک سیستم کاملا رایگان و منبع باز یا اصطلاحا open source است. یعنی شما بدون صرف حتی یک تومن، به راحتی وردپرس را دانلود میکنید، پلاگین های مورد نیاز و اصلی خود را بر روی آن نصب میکنید و طراحی سایت مد نظر خودتون را شروع میکنید.

۲- راحت و کاربردی

استقاده و یادگیری وردپرس نسبت به سایر سیستم های مدیریت محتوا (CMS) به نسبت راحتتر و دلنشین تر است. هر روزه جمعیت بیشتری به سمت یادگیری وردپرس و طراحی سایت با وردپرس متمایل شده و این خود دلیلی است بر کاربردی بودن این سیستم مدیریت محتوای محبوب جهانی.

دوره های اموزشی برنامه نویسی

نکته بسیار جالب و مهم اینست که بدانید که تقریبا چیزی نزدیک به یک سوم از تمام سایتهای ساخته شده ( چه وبسایت‌های کدنویسی شده، چه وبسایت هایی که از سیستم های مدیریت محتوا مانند دروپال، جوملا و …  استفاده میکنند ) با وردپرس ساخته شده اند.

۳- شخصی‌سازی راحت و لذت‌بخش

معمولا یکی از ایراداتی که به وردپرس گرفته میشود اینست که سطح شخصی‌سازی در آن چندان زیاد نیست. اگرچه در برخی شرایط شاید بتوان این مورد را قبول کرد، اما در بیش از ۹۰ درصد مواقع این طور نیست!

چرا که وردپرس، همانطور که در بالاتر ذکر کردیم، یک سیستم مدیریت محتوای منبع باز و open source است و همین مورد باعث شده است که روزانه پلاگینها و تمهای بی نظیر و جدیدی برای آن توسط دولوپرهای مختلف نوشته شود.

در واقع وردپرس قدرت اصلی خود را از پلاگین‌های بی نظیری که برای آن نوشته میشود میگیرد، اما این پلاگین ها به قدری کاربردی هستند که به راحتی می‌توانید اکثر شخصی سازی های خود را انجام دهید و دقیقا آن چیزی که مدنظرتان هست را پیاده کنید.

۴-  گوگل وردپرس را دوست دارد!

هسته اصلی وردپرس و کدهای داخل آن، کاملا منطبق با الگوریتمهای سئو و با کدهای بهینه و با کیفیت بالا نوشته شده‌اند. این مورد باعث میشود که شما نسبت به یک سایت برنامه نویسی شده، در شروع کار، نسبتا سئوی بهتری داشته باشید.
اما باید با یادگیری اصول دیگر سئو، سایت خود را هرچه بیشتر و بهتر بهینه کنید.

یادگیری سئو همراه یکی دیگر از تخصص هایی است که بعد از یادگیری وردپرس، میتوانید آنرا شروع کنید. چرا که در وردپرس، پلاگین‌های مختلف و درجه یکی هم برای بهبود سئو سایت نوشته شده اند که میتوانید به راحتی از آنها در سایت خود استفاده کنید و سایت و خدمات خود را سریعتر به دست مشتریانتان برسانید.

۵- همیشه به روز می‌مانید

طراحی سایت صرفا بالاآوردن یکی دو تا صفحه نیست! وقتی که شما قدم به حوزه طراحی سایت میگذارید، متوجه میشوید که این حوزه هم مانند تمام تخصص‌های دیگر، نیازمند اینست که همواره به روز بمانید و از تکنولوژی‌های جدید و روشهای کاربردی و نوین، برای بهبود ظاهر سایت خد استفاده کنید.

در پیشخوان یا همان داشبورد وردپرس، معمولا به صورت همیشگی، هشدارهایی مبنی بر آپدیت و بروزرسانی هسته اصلی وردپرس، آپدیتهای امنیتی و همچنین آپدیت قالب و پلاگین‌های مورد استفاده‌تان میدهد که این مورد خود به تنهایی کمک میکند که همیشه به روز بمانید.

همچنین برای تکنولوژی‌های مختلف و جدیدی هم که هر از چندگاهی وارد میدان میشوند، معمولا پلاگین‌هایی نوشته میشود که شما بتوانید از آخرین تکنولوژی‌ها و روشهای نوین طراحی سایت در سایت وردپرسی خود استفاده کنید.

۶- امنیت! چالشی که در وردپرس کمتر با آن مواجه میشوید

در مقاله‌ای دیگر، کامل به این موضوع پرداخته ‌ایم که آیا وردپرس واقعا امنیت دارد یا خیر، چون معمولا شاید شما هم به گوشتان خورده باشد که امنیت وردپرس چندان بالا نیست و …

اما باید بدانید که در وردپرس، یک تیم ۵۰ نفره از متخصصین امنیت وجود دارد که تنها وظیفه دارند روزانه امنیت هسته اصلی وردپرس را بهبود دهند. همچنین وردپرس به خاطر منبع باز بودنش، همواره در حال قوی تر شدن و بهبود کدهای خود میباشد و اگر مشکلی به وجود بیاید، سریعا اپدیتهای امنیتی مختلفی را ارایه میکند.

حال این مورد را مقایسه کنید با طراحی سایت با زبانهای برنامه نویسی که اگرچه آنها هم میتوانند در بسیاری از شرایط بسیار امن و پایدار باشند، اما قطعا هر وبسایتی تیم امنیتی ندارد.

اگرچه همیشه باید بدانید که هیچوقت امنیت ۱۰۰ درصدی نیست، چه سایت شما با وردپرس طراحی شده باشد، چه کدنویسی شده باشد و … همواره باید دقت کنید که حتما از پلاگینهای مورد اعتماد استفاده کنید، از رمزعبورتان به شدت محافظت کنید و سایر مسایلی که مربوط به امنیت می‌شوند را تا حد امکان، رعایت کنید.

۷- انواع و اقسام سایتها!

با وردپرس تقریبا میتوان هر سایتی که مدنظرتان هست را پیاده سازی کنید. از سایتهای شخصی و شرکتی گرفته تا محتوایی، فروشگاهی، ویدیویی، بلاگ، دایرکتوری و …، همگی به کمک قالب های بی نظیر و متنوعی که برای هر کدام طراحی شده‌اند به راحتی قابل پیاده سازی و شخصی سازی است.

۸- رسپانسیو و قابلیت واکنش گرایی بالا

اگر فکر میکنید که تمام کاربران شما تنها از دسکتاپ و از پشت سیستمهای خانگی و لپتاپ‌هایشان از سایت شما دیدن میکنند سخت در اشتباهید!

استفاده از فضای وب در موبایل به شدت در حال رشد است. طبیعتا اگر فکری به حال چگونگی نمایش سایت خود در تلفن‌های همراه نکنید، قطعا از گردونه رقابت با رقبای خود خارج میشوید و کاربران زیادی را از دست میدهید.

اما هیچ جای نگرانی نیست، چرا که اکثر قالبهای وردپرس کاملا رسپانسیو هستند و در همه‌ی دستگاه‌های مختلف قابلیت نمایش دارند. برنامه نویسان میدانند که طراحی یک سایت رسپانسیو، یکی از بزرگترین مشکلات و سختی‌های کارشان است. اما در وردپرس، شما این نگرانی را نداشته، و به راحتی میتوانید سایت خودتان را در دستگاه‌های مختلف به معرض نمایش بگذارید.

۹- وردپرس بالغ شده است!

عمر وردپرس، چیزی بیش از ۱۷ سال است. وردپرس در این ۱۷ سال، همه ساله در حال تست، بررسی، بهبود و بهترکردن تمام جوانب خودش است. از امنیت گرفته تا شخصی سازی بیشتر، برطرف کردن باگها و …، وردپرس در تمامی این سالها سعی کرده است که همیشه خودش را بهتر کند و به بلوغ برسد.

جمع بندی

در این مقاله سعی کردیم شما را با ۹ دلیل اصلی برای شروع هرچه سریعتر و یادگیری وردپرس آشنا کنیم. ۹ دلیلی که هر کدام به اندازه یک محتوای جدا و اختصاصی قابلیت صحبت کردن و بررسی دارند، اما به طور خلاصه بیان شدند.

طراحی سایت با وردپرس یکی از لذت‌بخش ترین مسیرهایی است که میتوایند برای ادامه زندگی کاری و کسب درآمد مطمئن خود انتخاب کنید. مسیری پر چالش، پر از یادگیری و پر از مشتریان احتمالی…

مانند همیشه امیدوارم که این مقاله هم مورد پسند شما عزیزان قرار گرفته باشد، در صورتی که سوال، نکته و یا پیشنهادی دارید، حتما با ما در بخش کامنت ها به اشتراک بگذارید.

 راستی! تلگرام چ یاب رو برای با خبر شدن از آخرین دوره‌های آموزشی، محصولات و تخفیف های ویژه دنبال کنید.

منبع : bapugraphics.com

موسس "چ یاب" و میزبان پادکست "کاری گپ" | عاشق استارتاپ 🧡 ،سئو 📈 و وردپرس