وردپرس امروزه به یکی از فراگیرترین سیستمهای مدیریت محتوا تبدیل شده است و میبینیم که سایتهای بسیار زیاد و البته معروف، با استفاده از این سیستم طراحی سایت خود را انجام دادهاند. اما در این مقاله نمیخواهیم در مورد چیستی وردپرس و دلایل اهمیت آن صحبت کنیم!
در این مطلب قصد داریم نگاهی بیاندازیم به روشهای کسب درآمد به عنوان یک وردپرس کار و یا متخصص وردپرس. سپس به سراغ بازارکار وردپرس و درآمد این تخصص میرویم و چندین و چند آگهی استخدام را بررسی خواهیم کرد. اگر دوست دارید بیشتر با شرایط و بازارکار وردپرس آشنا شوید، ادامه مطلب را به هیچوجه از دست ندهید…
همانطور که گفتم نمیخواهم در این مقاله در مورد اهمیت وردپرس صحبت کنم، چرا که در مقاله “چرا باید کار با وردپرس را یاد بگیریم؟” به قدر کافی در این مورد مطلب گفته شده است.
بررسی راههای کسب درآمد از وردپرس
در کل چندین روش مختلف بر سر راه شما وجود دارد، میتوانید کسب و کار خودتان را راهاندازی کنید و یا در کسب و کار دیگران مشغول به کار شوید؛ بسته به نیاز و شرایط خود یک راه را انتخاب کنید.
اگر میخواهید به صورت شخصی مشغول به کار شوید و سایت خودتان را داشته باشید، روشهای بسیار بسیار زیادی برای کسب درآمد بر سر راه شما قرار خواهد داشت. میتوانید از طریق تبلیغات، همکاری در فروش، فروش محصولات، فروش خدمات، رپورتاژ آگهی و … درآمد کسب کنید. این موارد بسیار بیشتر هستند و شما از طریق مطالعه مطلب “چند و چون کسب درآمد از وردپرس” میتوانید با ایدههای بیشتری آشنا شوید.
اما اگر قصد دارید به عنوان یک وردپرس کار، در شرکت دیگران مشغول به کار شوید، باید ابتدا مهارتهای لازم برای این شغل را به دست آورید و سپس به دنبال آگهی استخدام بگردید. در این روش شما میتوانید به صورت تمام وقت یا پاره وقت همکاری انجام دهید و متناسب با شرایط خود از دستمزد و مزایای مناسبی بهرهمند شوید. البته نگران نباشید، میتوانید به صورت دورکار هم به فعالیت بپردازید، فقط باید مورد مناسب را پیدا کنید.
یک راه دیگر نیز وجود دارد، بدین صورت که شما به هیچکدام از دو روش قبل تمایل ندارید، در این حالت توصیه میکنم به عنوان فریلنسر به فعالیت بپردازید. شما میتوانید با کسب مهارتها و تجربیات موردنیاز، در جهت بهبود امنیت سایتها تلاش کنید و یا بهینهسازی و سئو انجام دهید. البته میتوانید به صورت پروژهای، طراحی سایت انجام دهید و سایتهای مختلفی را از 0 تا 100 طراحی کنید و تحویل دهید. نکته مهم در این روش این است که باید به قدر کافی تجربه داشته باشید.
هرکدام از این روشها شرایط و درآمد مختص خودش را دارد، کافیست با توجه به علاقه و نیازتان یک روش کلی را انتخاب کنید. مطمئن باشید اگر در این کار پیشرفت کنید، به هیچ عنوان بیکار نمیمانید؛ در راستای همین مورد، بیایید تقاضای کار وردپرس را با هم بررسی کنیم.
آیا تخصص وردپـرس به قدر کافی متقاضی دارد؟
در یک کلام: بله!
اگر بخواهیم با آمار و ارقام تقاضا و بازارکار وردپرس را بررسی کنیم، بهتر است با تصویر این موضوع را به شما نشان دهیم، در تصویر زیر اهمیت وردپرس برای طراحی سایت کاملا مشخص است.
اما بیایید با هم نگاهی به آگهیهای استخدام مربوط به دسته شغلی وردپرس بیاندازیم، لینکها زیر را جداگانه بررسی کنید.
با توجه به بررسی هردوی این صفحات، متوجه شدیم که روزانه چندین آگهی استخدام مربوط به شغلهای وردپرس کار، طراح سایت وردپرسی، پشتیبان سایت، برنامه نویس وردپرس و …، مطرح میشود. هرکدام از این مشاغل ویژگیها و مهارتهای خاص خود را میطلبد که با توجه به سلیقه خود میتوانید یک مورد را انتخاب کنید و ادامه دهید.
اما در اولین گام حتما باید کار با وردپرس را به خوبی یاد بگیرید. در مقاله مدت زمان لازم برای یادگیری وردپرس، به این مطلب به خوبی اشاره کردیم و گفتیم که 3 مرحلهی متفاوت و مهم تا تبدیل شدن به یک متخصص حرفهای وردپرس بر سر راه شما قرار دارد.
درآمد یک وردپرس کار چقدر است؟
همانند سایر مشاغل و مهارتها، درآمد شغل وردپرسی نیز به مهارت، تلاش و تجربه شما بستگی دارد.
برخی موارد هستند که باید بدانید و احتمالا میدانید؛ درآمد شما در حالت تمام وقت بیشتر از حالت پارهوقت است، هرچقدر تجربه بیشتری کسب کنید تبعا دستمزدتان نیز بیشتر خواهد شد و هنگامی که به عنوان فریلنسر مشغول به کار میشوید، درآمد ثابتی ندارید و همه چیز به تلاش شما وابسته خواهد بود.
با درنظر داشتن تمام موارد بالا، برویم سراغ درآمد و بازارکار وردپرس. اگر به عنوان یک وردپرس کار و تمام وقت مشغول به کار شوید و تجربه اندکی داشته باشید، انتظار میرود دستمزد شما حدود 3 میلیون تومان باشد. این دستمزد میتوان گفت حداقل است و هرچه تجربه و مهارتهای شما بیشتر باشد، دستمزدتان نیز بیشتر خواهد بود و بعضا تا 5 میلیون تومان درآمد خواهید داشت. اگر به عنوان برنامه نویس وردپرس فعالیت کنید، این رقم تا 8 میلیون تومان و بلکه بیشتر افزایش مییابد.
هزینه طراحی سایت از 0 تا 100 نیز کاملا متفاوت است و نرخ ثابتی ندارد، معمولا این هزینه به صورت توافقیست و به پیچیدگیهای سایت بستگی دارد. در کل قیمت طراحی سایت پایه، از رقمی حدود 1 میلیون تومان شروع میشود و هرچقدر امکانات بیشتری به سایت اضافه شود، هزینه طراحی آن نیز بیشتر میشود و شاید تا چندین میلیون تومان این قیمت افزایش پیدا کند. هزینه طراحی سایتهای فروشگاهی، تجاری و ویژه نیز نسبت به سایت پایه، بیشتر است.
اگر بخواهم از آن منظر بررسی کنم که شما سایت وردپرسی خودتان را اداره میکنید، باید بگویم که تبلیغات میتواند یک منبع درآمد خوب برای شما باشد و اگر سایتتان به خوبی رشد کرده باشد، میتوانید رپورتاژ آگهی نیز بپذیرید. جالب است بدانید هزینه رپورتاژ در سایتهای معتبر گاهی تا 2 میلیون تومان، تخمین زده میشود! بهرحال کسب درآمد از این روش، بسیار گسترده است و از چندین راه به صورت همزمان میتوانید درآمد کسب کنید.
تمام این رقمها، با توجه به آگهیهای استخدام و منابع مختلف ارائه شدهاند و ممکن است رقم پیشنهادی به شما، متفاوت باشد! در اغلب موارد حقوق و دستمزد به صورت توافقی مشخص میشود زیرا نمیتوان یک نسخه برای همه در نظر گرفت.
چندکلام با چ یاب
با توجه به شرایط تکنولوژی و پیشرفت روزافزون تعداد سایتهای وردپرسی، مطابق انتظار مشاغل دسته وردپرس نیز رو به رشد هستند، پس میتوانید با خیال راحت به یادگیری وردپرس بپردازید، البته برای آگاهی بیشتر در این مورد، توصیه میکنم مقاله رودمپ یادگیری وردپرس را مطالعه کنید.
در این مقاله ابتدا روشهای کسب درآمد از وردپرس را بررسی کردیم، پس از آن به سراغ تقاضا و بازارکار وردپرس رفتیم و در ادامه نیز درآمد مشاغل وردپرسی را بررسی کردیم. امیدوارم که با خواندن این مقاله بتوانید تصمیم درستی بگیرید و در جهت موفقیت خود، گام بسیار بزرگی بردارید.
اگر نظر متفاوت و یا تجربهای دارید که فکر میکنید جالب و جذاب است، حتما در قسمت نظرات برای ما بنویسید.
راستی! تلگرام چ یاب رو برای با خبر شدن از آخرین دورههای آموزشی، محصولات و تخفیف های ویژه دنبال کنید.