در این پست از سایت چ یاب قصد داریم تعداد ۱۰ Add ons کاربردی و مفید، جهت آسانتر شدن فعالیت اینترنتی و همچنین افزایش کارایی مرورگر فایرفاکس معرفی کنیم. با ما همراه باشید…
در پست مربوط به افزونههای مرورگر با مفهموم Add-ons و نحوهی نصب کردن آن بر روی مرورگر موزیلا فایرفاکس آشنا شدید. در لیست زیر ۱۰ تا از بهترین add onهای فایرفاکس معرفی شده است که حیطه و کاربرد هرکدام نیز مشخص شده و به صورت مختصر در مورد آنها، توضیحاتی نوشته شده است:
[box type=”warning” align=”aligncenter” class=”” width=””]هیچ ترتیبی در این لیست وجود ندارد زیرا حوزههای کاربردی این add onها متفاوت است.[/box]
۱- Lightshot
Lightshot یکی از بهترین add ons فایرفاکس است، که با استفاده از آن میتوان به راحتی از صفحهی مرورگر اسکرین شات گرفت و ویرایش کرد. این افزونه امکان مشخص کردن محدودهی عکس را قبل از اسکرینشات گرفتن فراهم آوردهاست و همچنین سایز عکس را در کنار کادر آن نمایش میدهد.
اسکرینشات های گرفته شده توسط این برنامه در حافظهی محلی سیستم و یا در فضای ابری رایگان ذخیره میشوند.
این برنامه فضای ابری بسیار امنی دارد و همچنین ابزارهای بسیار متنوعی، جهت ویرایش عکس در اختیار کاربر قرار میدهد.
برای دانلود و نصب این add on کاربردی میتوانید روی لینک دانلود Lightshot کلیک کنید.
۲- Firefox Multi-Account Containers
یک plugin بسیار عالیست برای کسانی که تلاش دارند عادات اینترنتی خود را به خصوص از لحاظ زمانی که صرف میکنند، تغییر دهند. به عنوان مثال هیچکس نمیخواهد که پروفایل کاری و پروفایل شخصی مشترک و یکسانی داشته باشد و زمان یکسانی برای هر دو ضرف کند و همزمان هر دو را اداره کند. این add on فایرفاکس به راحتی امکان جداسازی اکانتهای کاری از سرگرمی و … را محیا میسازد.
با استفاده از این افزونه میتوان چندین پروفایل برای هر مورد ایجاد کرد؛ مثلا یک پروفایل برای کار، یکی برای بازی، خرید، بانکداری و… . این add on بدین صورت عمل میکند که امکان کنترل زمان آنلاین بودن را در اختیار دارد و امکان بازکردن یک tab جدید برای انجام کارهای دیگر را نمیدهد. همچنین امکان افزودن دو حساب کاربری متفاوت را داراست.
برای دانلود و نصب این add on میتوانید روی لینک دانلود Firefox Multi-Account Containers کلیک کنید.
۳-Reverse Image Search
Reverse Image Search یک add on برای فایرفاکس است که برای پیداکردن نسخهی اصلی تصویر از آن استفاده میشود و یک گزینه به محتوای منوی راستکلیک اضافه میکند. این گزینه قادر به یافتن نسخهی اصلی تصویری است که روی آن راست کلیک شده است. این افزونه با استفاده از TinEye, SauceNAO, Google, Yandex, Bing, and IQDB جستجو میکند و همچنین میتوان موتورهای جستجوی آن را شخصسازی کرد. این add on امکانات متفاوتی جهت جستجو کردن تصاویر دارد و خیلی سریع جستجو را انجام میدهد و نتیجه را برمیگرداند.
برای دانلود و نصب این add on میتوانید روی لینک دانلود Reverse Image Search کلیک کنید.
۴- Evernote Web Clipper
Evernote Web Clipper یک پلاگین کاملا دستی برای فایرفاکس است که امکان ذخیره سازی کلیپ ها را فراهم میکند. همچنین امکان به اشتراک گذاری آنها را فراهم آورده است.
اگر مایل به ذخیره کردن چیزی در Evernote باشید، این پلاگین مختص شماست. جستجو، تحقیق و جمع آوری کردن اطلاعات توسط این پلاگین بسیار راحت خواهد بود. کلیپهایی که جمع آوری شوند میتوانند به صورت مرتب شده و سازماندهی شده قرار بگیرند تا در آینده با تصاویر و متن استفاده شوند.
برای دانلود و نصب این add on میتوانید روی لینک دانلود Evernote کلیک کنید.
۵- LastPass
در پست مربوط به برنامههای مدیریت رمز در مورد نرمافزار و سایتهای مناسب جهت ذخیرهی رمزها به طور مفصل صحبت شده است و یکی از معروفترین و محبوبترین آنها lastpass است.
امروزه به طور معمول در سایتها و برنامههای متداولی عضویت داریم و به خاطر سپردن رمز حساب کاربری و یا رمزهای دیگر بسیار سخت خواهد بود در نتیجه چنین برنامههایی که برای مدیریت رمز باشند میتوانند بسیار کاربردی واقع شوند.
Lastpass یک add on بسیار عالی برای فایرفاکس است که به صورت کاملا امن رمزهای شما را نگهداری میکند. همچنین میتواند رمز ورود به هر سایت را ذخیره کند و هنگام ورود، فقط با تایید آن رمز، وارد شوید.
برای دانلود و نصب این add on میتوانید روی لینک دانلود LastPass کلیک کنید.
۶- AdNauseam
AdNauseam یک افزونه فایرفاکس برای حفاظت از اطلاعات شما در برابر حقههای تبلیغاتی و سایت های مخرب است. اطلاعات شما ممکن است به راحتی توسط هکرها به وسیلهی تبلیغات به تاراج بروند در نتیجه باید همیشه مراقب اطلاعات خود باشید.
برای دانلود و نصب این add on میتوانید روی لینک دانلود AdNauseam کلیک کنید.
۷- iMacros
اگر از فایرفاکس به طور روزانه و برای کارهای تکراری استفاده میکنید، iMacros یک add on بسیار مناسب برای شماست؛ که کارهای تکراری و خسته کننده را به طور خودکار و اتوماتیک انجام میدهد.
به عنوان مثال ممکن است به طور متداول از یک سایت استفاده میکنید که در هر بار استفاده از شما رمز عبور میخواهد، میتوانید این کار را به صورت اتوماتیک انجام دهید. همچنین میتوانید کارهایی مانند آپلود، دانلود، تست کردن سایت و … را نیز به طور خودکار انجام دهید.
برای دانلود و نصب این add on میتوانید روی لینک دانلود iMacros کلیک کنید.
۸- Dark Reader
افزونهای برای محافظت از چشمهای شما!
بسیاری از سایتها از رنگهایی در ظاهر و پوستهی خود استفاده میکنند که درخشش و نور آنها ممکن است برای چشمها مضر باشد. این add on جهت کاهش تاثیرات مخرب این نورها بر روی چشم شما ایجاد شده است.
شما میتوانید کاملا به طور دلخواه میزان نور و فونت و … را تغییر دهید. این افزونه باعث کاهش تاثیرات مخرب و استرس چشم در نور کم محیط میشود. این افزونه بسیار مناسب برای شب و محیطهای کمنور است.
تنها ایرادی که میتوان به آن وارد کرد این است که برخی آیکونها در تم تیره به سختی دیده میشوند.
برای دانلود و نصب این add on میتوانید روی لینک دانلود Dark Reader کلیک کنید.
۹- Grammarly
Grammarly یکی از محبوبترین ابزارهای ویرایش موجود در بازار است. اکنون شما میتوانید از این ابزار به عنوان پلاگین در فایرفاکس استفاده کنید. این افزونه دو نسخهی رایگان و قابل خرید دارد. نسخهی رایگان این add on برای ویرایش متون کمک بسیاری به شما میکند، هرچند اگر بخواهید از تمام امکانات آن استفاده کنید باید نسخهی غیررایگان آن را خریداری نمایید.
Grammarly در بسیاری از سایتهای محبوب همچون Facebookو Gmail فعال است و میتوان گفت تنها مشکل آن این است که با برنامههای Google Drive کار نمیکند.
برای دانلود و نصب این add on میتوانید روی لینک دانلود Grammarly کلیک کنید.
۱۰- Video DownloadHelper
Video DownloadHelper یک add on است که امکان دانلود ویدیوهای آنلاین را فراهم نموده است. قادر به پشتیبانی از بسیاری از فرمتهای ویدیو است و همچنین بسیاری از سایتهای ویدیو همچون YouTube، DailyMotion، Vimeoو Facebook را پشتیبانی میکند. یکی از خوبیهای این افزونه این است که رابط کاربری ساده و قابلیت بالایی دارد.
برای دانلود و نصب این add on میتوانید روی لینک دانلود Video DownloadHelper کلیک کنید.
چند کلام با شما:
امیدواریم که add onهایی که برای فایرفاکس طی این پست معرفی کردیم؛ توسط شما استفاده شوند و بتوانید با استفاده از آنها بهرهوری خود را هنگام گشت و گذار در اینترنت بالا ببرید.
افزونههای بسیار بیشتری در سایت موزیلا فایرفاکس در صفحهی Firefox Add ons وجود دارد که امکان معرفی همهی آنها وجود ندارد؛ لذا اگر تجربهی کار با هر افزونهی دیگری دارید خوشحال میشویم آن افزونه را به ما نیز معرفی کنید.
در انتها امیدواریم که این پست برای شما مفید واقع شده باشد؛ منتظر انتقادات، پیشنهادات و نظرات شما هستیم.
راستی! برای مطلع شدن از آخرین اخبار و پستهای ما میتوانید در کانال تلگرام چ یاب عضو شوید.
ارسال پاسخ
نمایش دیدگاه ها