۱۰ ویجت برتر و رایگان موبایل

ویجت‌ها ابزارهایی هستند که در برنامه‌های مختلف وجود دارند و بصورت زنده اطلاعاتی راجع به برنامه نصب شده بر روی دستگاه شما می‌دهند. این ابزارک‌ها پیچیدگی که یک کاربر ممکن است در روبه‌رو شدن با یک اپلیکیشن با آن مواجه شود را از بین می‌برد. فقط کافی است که این ویجت‌ها را در صفحه اصلی تلفن همراه خود قرار دهید تا با باز کردن صفحه نمایش به سرعت به اطلاعات آن برنامه دست پیدا کنید. در حال حاضر ویجت‌‎های فراوانی در دسته‌بندی‌های مختلف در اینترنت برای سیستم عامل اندروید وجود دارد که هر روز نیز به تعداد آن‌ها اضافه می‌شود اما تعداد کمی از آن‌ها در ارائه‌ی عملکرد دقیق عالی هستند. امروز در این مقاله با معرفی ده ویجت رایگان و کاربردی اندروید در خدمتان هستیم با ما همراه باشید.

۱- Dashclock

ویجت Dashclock

این ویجت یکی از شناخته‌شده‌ترین و بهترین در مقایسه با عملکرد برنامه‌های مشابه در این حوزه است که می‌توانیم به شما معرفی کنیم. تلاش و ظرفیت این ویجت برای هماهنگ شدن با دستگاه شما واقعاً عالی است. هدف اصلی این برنامه ارائه‌ی اطلاعات مفید راجع به دستگاه به شما است؛ این اطلاعات عبارتند از آب و هوای فعلی، ایمیل‌های جدید، هشدار بعدی، برنامه‌ی روز و غیره است. این ویجت علاوه بر این توسعه پذیر نیز می‌باشد تا شما را از برنامه‌های دیگر بی‌نیاز کند. و مهم‌ترین نکته راجع به این ویجت قدرتمند رایگان بودن آن است.

۲- Ifttt

ویجت Ifttt

Ifttt یکی از بهترین ویجت‌هایی است که تاکنون عرضه شده است. شما به کمک این برنامه وظایفی را برای تلفن همراه خود تعیین می‌کنید تا بطور خودکار آن‌ها را انجام دهد. یکی از ویژگی‌های جالب این اپلیکیشن کلید موجود در ویجت آن است که با فشار دادن آن یک دستور فعال می‌شود. برای مثال می‌توانید از این ویژگی برای خاموش و یا روشن کردن نورهای رنگی مختلف گوشی خود استفاده کنید یا زمانیکه در راه خانه کسی هستید فقط یکبار لمس تلفن همراه خود به او پیام بدهید یا تقریباً هر چه شما بخواهید می‌توانید با این برنامه انجام دهید. این برنامه به کمک منحنی فراموشی کار می‌کند تا شما را از شر به یاد آوردن وظایف خسته کننده نجات دهد. رابط کاربری این ویجت ساده است اما با این حال یکی از ویجت‌های همه کاره در اندروید است.

۳- Battery widget reborn

 Battery widget reborn

این برنامه در میان بهترین ویجت‌های اندازه‌گیری میزان شارژ باتری قرار دارد. این اپلیکیشن یک ویجت دایره‌ای شکل برای نشان دادن درصد شارژ باتری است. شما می‌توانید رنگ و اندازه آن را متناسب با پس‌زمینه و صفحه اصلی دستگاه خود تنظیم کنید. این ویجت علاوه بر اطلاعات مربوط به باتری شامل درصد شارژ و جدول وضعیت آن دارای میانبرهای وای فای و بلوتوث نیز می‌باشد با این حال ظاهر آن به هیچ وجه پیچیده و گیج کننده نیست. به هر حال در دوره‌ای که موبایل سازان همواره به کاربران این امکان را نمی‌دهند تا آن‌ها بتوانند به اطلاعات باتری در نوار وضعیت دست پیدا کنند، برنامه‌هایی مانند Battery widget reborn می‌توانند برای کاربران مفید باشند.

۴- Google keep

ویجت Google keep

این برنامه یک ابزار کاربردی بسیار مفید است که همه چیز را در دستان شما و همگام با تمام دستگاه‌هایتان قرار می‌دهد. اگر قصد دارید یادداشت‌های کوتاهی بنویسید و یا اطلاعات کمی را در زمان‌های مختلف فوراً یادداشت کنید Google Keeps با اختلاف نسبت به سایر ویجت‌ها به کمک شما خواهد آمد. این برنامه می‌تواند علاوه بر یادداشت‌های معمولی امکان اضافه کردن یادداشت‌های صوتی و دست نویس را نیز برای شما به ارمغان بیآورد. این برنامه می‌تواند کاملاْ با حساب گوگل شما هماهنگ شود. بنابراین صرف نظر از اینکه از چه برنامه‌ای استفاده می‌کنید باید بتوانید در مواقعی که عجله دارید سریعاً یادداشت برداری کنید و در این زمان است که ویجت این برنامه قدرتمند به کمک شما خواهد آمد.

دوره های اموزشی برنامه نویسی
کامنت

۵- Muzei live wallpaper

ویجت Muzei live wallpaper

این اپلیکیشن یک برنامه شناخته‌شده در زمینه ارائه پس‌زمینه‌های زنده است. و در بروزرسانی اخیر آن یک ویجت نیز به آن اضافه شده است که به شما این امکان را می‌دهد تا با لمس یک کلید تصویر زمینه خود را تغییر دهید. این ابزار برای افرادی که علاقه دارند دائماً پس‌زمینه خود را تغییر بدهند بسیار مفید خواهد بود. بعلاوه برنامه‌های زیادی وجود دارند که با پشتیبانی Muzi کار می‌کنند از قبیل برخی لانچرها و برنامه‌های ارائه دهنده تصویر پس‌زمینه دیگر. این برنامه بدلیل داشتن تصاویر متنوع و فراوان و ویجت کاربردی و جذاب آن می‌تواند ویجت کاربردی برای شما باشد.

۶- ۱weather

ویجت 1weather

۱Weather مسلماً یکی از بهترین برنامه های آب و هوایی موجود است. ویجت‌های اندروید آن هم به نوبه‌ی خود جالب توجه است. شکل ویجت آن همان شکل قدیمی این دسته از برنامه‌هاست یعنی یک ساعت به همراه ویژگی‌های آب و هوایی این برنامه بطور پیش‌فرض بر روی دستگاه‌های HTC وجود دارد و نکته دیگر اینکه ویجت این اپلیکیشن قابل شخصی سازی نیز می‌باشد. با کلیک بر روی بخش ساعت، ویجت شما را به برنامه زنگ هشدار می‌آورد. با کلیک بر روی بخش آب و هوا شما را به رابط اصلی ۱Weather می‌برد. همچنین ویجت‌هایی در این برنامه وجود دارند که فقط اطلاعات آب و هوایی را به شما می‌دهند و فاقد موارد ذکر شده هستند. استفاده از این اپلیکیشن رایگان است و نسخه خریدنی آن فقط برای حذف تبلیغات است.

۷- Calender widget

ویجت Calender widget

امتیاز این اپلیکیشن در گوگل پلی ۴٫۵ می‌باشد؛ این امتیاز بیانگر این است که کاربران تا چه حد به این برنامه علاقه دارند. شما می‌توانید از ویجت‌های مختلف این برنامه که دارای رابط کاربری ساده و طراحی بصری به شکل مواد می‌باشند استفاده کنید. شما با نصب این برنامه به بیش از ۸۰ تم مختلف دسترسی خواهید داشت تا بتوانید به راحتی به اطلاعاتی که نیاز دارید دسترسی پیدا کنید. این برنامه از تقویم قمری نیز پشتیبانی کرده و می‌تواند با تقویم گوگل نیز همگام شود. کاربران می‌توانند به راحتی وظایف، رویدادها و تولد دوستان خود را ذخیره کنند. در نتیجه دیگر بهانه‌ای برای فراموش کردن این موارد نخواهند داشت!

۸- Ticktic

ویجت Ticktic

Ticktick یکی از بهترین برنامه‌های مدیریت وظایف است. رابط کاربری این برنامه بسیار ساده و انعطاف پذیر می‌باشد. بسیاری از ویژگی‌های این برنامه رایگان می‌باشد از جمله این ویژگی‌ها یادآوری وظایف (دوبار در هفته بصورت رایگان) و قابلیت اشتراک گذاری فهرست وظایف با افراد دیگر می‌باشد. همچنین این برنامه شامل دسته‌ای از ویجت‌ها می‌باشد. این ویجت‌ها از سایز کوچک تا بزرگ موجود هستند و شامل ویجت‌های تقویم عملکرد و فهرست وظایف می‌باشد. بعلاوه می‌توانید وظایف را بر اساس معیارهای مختلف از جمله سررسید آن‌ها در این فهرست‌ها طبقه‌بندی کنید. اشتراک آن حدود ۳۰ دلار در سال می‌باشد اما تهیه اشتراک آن ضروری نیست و شما می‌توانید از نسخه رایگان آن استفاده کنید.

۹- My data manager

 widget My data manager

این برنامه به کاربران خود کمک می‌کند تا بتوانند مصرف داده‌های تلفن همراه خود را کنترل کنند. بعلاوه این برنامه شامل ویجتی است که بطور لحظه‌ای اطلاعات مربوط به مصرف داده‌ها و رومینگ را نشان می‌دهد. علاوه بر موارد ذکر شده این اپلیکیشن وضعیت آخرین تماس‌ها و پیام‌ها را ینز ثبت می‌کند. در نهایت اینکه My data manager برنامه دیگری است که باید بر روی تلفن همراه خود نصب کرده و از ویجت کاربردی آن استفاده کنید.

۱۰- Blue mail widget

 Blue mail widget

Blue mail ویجت دیگری است که هر فردی که می‌خواهد بطور پیوسته ایمیل‌های خودش را چک کند باید آن را بر روی دستگاه اندرویدی خود نصب کند. این برنامه در اصل یک سرویس ایمیل است که بدلیل داشتن ویجت‌های با کیفیت در این لیست قرار گرفته است؛ این ویجت می‌تواند ایمیل‌های سرویس دهنده‌های مختلف از قبیل Gmail، OutLook و سایر سرویس دهنده‌ها را در صفحه اصلی تلفن همراهتان نمایش دهد.

کلام آخر

در این مقاله سعی کردیم مهم‌ترین و البته مورد نیازترین ویجت ها را به شما معرفی کنیم. اگر شما هم ویجت خوب و مناسبی میشناسید در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید. همچنین اگر با هرکدام از برنامه های بالا کار کرده اید و تجربه ای دارید مشتاق خواندن هستیم. در انتها امیدوارم این مطلب برای شما مفید بوده باشد.

راستی!

جهت مطلع شدن از آخرین آموزش‌ها و پست‌های ما می‌توانید در کانال تلگرام چ یاب عضو شوید.

دانشجوی مهندسی برق💡 | علاقمند به فوتبال، تکنولوژی، دیزاین و برنامه‌نویسی