۱۰ نرم‌افزار برتر فیلمبرداری از دسکتاپ

10 نرم‌افزار برتر فیلمبرداری از دسکتاپ

فیلمبرداری از دسکتاپ و ضبط ویدیو این روزها خیلی خیلی مورد استفاده قرار می‌گیرد. چه برای آموزش دادن به دیگران و چه برای تحویل تمرین‌های مدرسه و دانشگاه. 

برنامه‌های زیادی برای اینکار وجود دارند، اما هر برنامه‌ای مناسب نیست. باید برنامه‌ای را انتخاب کنید که علاوه بر کیفیت بالا، حجم ویدیوی تولید شده در آن نیز کم باشد. ما ۱۰ نرم افزار فیلمبرداری از دسکتاپ را در این مقاله به شما معرفی می‌کنیم. این نرم‌افزارها بهترین‌های فیلمبرداری از دسکتاپ هستند. همراه ما باشید تا با این برنامه‌ها آشنا شوید. همچنین هرجا نظر و یا سوالی داشتید برای ما بنویسید.

۱۰ نرم افزار معروف و برتر برای ضبط ویدیو از دسکتاپ

۱۰- Screencast-o-Matic

10 نرم‌افزار برتر فیلمبرداری از دسکتاپ

به لطف این نرم‌افزار می‌توانید ویدیوهای خود را پس از ضبط بصورت مستقیم در یوتیوب پست کنید و یا آن را در سرورهای رایگان این نرم‌افزار ذخیره که البته برای اینکار باید نسخه کامل آن را خریداری کنید. برخلاف ظاهر کلاسیک و تاحدودی قدیمی این نرم‌افزار شما امکان ضبط ویدیو تا کیفیت ۱۰۸۰p را دارید.

با وجود این ویژگی‌های مثبت اما Screencast-O-Matic دارای معایبی نیز هست؛ از مهم‌ترین این معایب می‌توان به دامنه کم امکانات ویرایشی ویدیو و ثابت بودن نرخ فریم اشاره کرد که گرچه تیم توسعه دهنده این نرم‌افزار آموزش‌های زیادی در خصوص تغییر نرخ فریم تولید کرده‌اند اما هیچکدام از آن‌ها راه‌حل این مشکل نیستند؛ ضمن اینکه در این ویدیوها اشارات زیادی به بالاترین میزان نرخ فریم شده است اما اینکه منظور ازبالاترین نرخ فریم دقیقاً چیست را باید از توسعه دهنده‌های این نرم‌افزار پرسید.

محدودیت‌های نسخه رایگان و رابط کاربری نه چندان جذاب نیز از دیگر نقاط ضعف و آزاردهنده این نرم‌افزار هستند.

دوره های اموزشی برنامه نویسی

۹- ezvide

نرم افزار فیلمبرداری از دسکتاپ

این نرم‌افزار تاحدودی با پارامترهای مورد نظر ما تطابق دارد اما با این وجود کاربران مختلف از جزئیات مختلف این برنامه شکایت دارند. ادعای اصلی توسعه دهنده این نرم افزار روی امکان ضبط ویدیو در عرض چند دقیقه است البته سرعت تهیه ویدیو در این نرم‌افزار به نسبت بالا است ، اما با ادعای تیم توسعه دهنده آن فاصله‌ی زیادی دارد.

بعلاوه امکانات ویرایشی متعدد ezvid شما را از داشتن بسیاری از نرم‌افزارهای جانبی بی‌نیاز خواهد کرد. اما سه ویژگی منفی سبب شده این برنامه با وجود تمام نقاط مثبتش در جایگاه نهم قرار بگیرد، اول حجم بسیاری زیاد این برنامه در مقایسه با نرم‌افزارهای هم رده و ویژگی دوم عدم امکان خروجی گرفتن از ویدیو بصورت مستقیم،‌ بطور دقیق‌تر یعنی زمانیکه شما ویدیویی از دسکتاپ خود ضبط می‌کنید با برچسب یوتیوب در یوتیوب آپلود می‌شود و شما برای ذخیره آن در کامپیوتر خود باید ویدیو را از این وبسایت دانلود کنید.

اما سومین ویژگی منفی این برنامه قرار گرفتن خودکار موسیقی بر روی ویدیو است که برای برداشتن آن باید هر بار پس از ضبط ویدیو آن موسیقی را از روی ویدیو خود پاک کنید.

آموزش تولید محتوا

۸- ApowerSoft

10 نرم‌افزار برتر فیلمبرداری از دسکتاپ!

ApowerSoft نرم‌افزار جدیدی است که با رابط کاربری ساده خودش افراد مختلف بخصوص کسانی را که گهگاهی قصد فیلمبرداری از دسکتاپ خود را دارند به سمت خود می‌کشد. همانند اغلب نرم‌افزارها ApowerSoft نیز داری یک نسخه رایگان و یک نسخه پیشرفته است.

سادگی این برنامه را می‌توان هم یک نقطه ضغف به حساب آورد هم یک نقطه قوت، نقطه قوت از این نظر که کاربر هنگام کار با این برنامه سردرگم نمی‌شود و نقطه ضعف از این نظر که امکانات ویرایشی کمی که در اختیار کاربرانش قرار می‌دهد. اما با این وجود نمی‌توان از این نرم‌افزار به راحتی گذشت.

۷- ShowMore

10 نرم‌افزار برتر فیلمبرداری از دسکتاپ!

ShowMore یک ضبط کننده کم حجم و رایگان است که توسط ApowerSoft ساخته شده است اما این نرم‌افزار بخشی از مجموعه نرم‌افزای ذکر شده در بالا نیست. کیفیت فیلمبرداری این برنامه مناسب است و می‌تواند با نرخ فریم بالایی از دسکتاپ فیلمبرداری کند، اما ویرایشگر آن بسیار ضعیف است.

بطورکلی بهترین ویژگی ShowMore را می‌توان رایگان بودن آن دانست به عبارت دیگر خبری از برچسب‌ نسخه رایگان بر روی ویدیو نیست. از معایب این نرم‌افزار می‌توان به عدم پشتیبانی از تیم سازنده و ویرایشگر وحشتناک آن که فقط به شما اجازه تغییر طول ویدیو را می‌دهد، اشاره کرد.

۶- ChrisPC Screen Recorder

10 نرم‌افزار برتر فیلمبرداری از دسکتاپ!

ChrisPC Screen Recorder تا حدودی شبیه به نرم‌افزار بالا‌‌ یعنی ‌‌ShowMore است. این نرم‌افزار دارای ویرایشگری قوی‌تر از مورد هفتم این فهرست است اما با این وجود فاصله زیادی تا کلمه کامل دارد. نسخه رایگان این امکان را به شما می‌دهد تا از دسکتاپ خود فیلمبرداری کنید، و تاحدی از امکانات برنامه استفاده کنید اما در صورتی که از این نسخه استفاده کنید با محدودیت‌های زیادی مواجه خواهید شد.

ChrisPC Screen Recorder این امکان را به شما می‌دهد تا از دسکتاپ خود اسکرین شات بگیرد و همچنین دست شما را در خصوص تنظیمات نرخ فریم و دیگر ویژگی‌های فیلمبرداری باز گذاشته است.

از کمبودهای این برنامه می‌توان به عدم پشتیبانی از حالت وبکم و محدودیت‌های بیش از حد نسخه رایگان آن اشاره کرد.

۵- Icecream Screen Recorder

10 نرم‌افزار برتر فیلمبرداری از دسکتاپ!

این نرم‌افزار فیلمبرداری با داشتن بسیاری از ویژگی‌‌های کاربردی رایگان می‌تواند گزینه بسیار مناسبی برای ساخت فیلم‌های آموزشی، ضبط وبینارها (سمینارهای آنلاین) یا ضبط مکالمات اسکایپ باشد.

نسخه رایگان این برنامه برخلاف بسیاری از نمونه‌های مشابه امکانات  متعددی از رونویسی روی ویدیو گرفته تا فیلمبرداری از چند صفحه نمایش را دراختیار کاربران خود قرار می‌دهد. می توانید چندین صفحه را ضبط کنید؛ اما توجه داشته باشید برای ضبط ویدیو بیش از ده دقیقه باید از نسخه کامل آن استفاده کنید.

از مشکلات این برنامه می‌توان عدم وجود راهی برای تعیین نرخ فریم وجود ندارد و طولانی بودن مدت زمان وارد شدن ویدیو به ویرایشگر و نرخ فریم غیر استاندارد آن را نام برد. در ضمن در خصوص فرمت‌های خروجی نیز محدودیت‌هایی وجود دارد اما این امکان فراهم است که فرمت‌های مدنظرتان را به صورت دستی وارد کنید.

۴- ActivePresenter 6

نرم‌افزار

مانند بسیاری از نرم افزارهای فیلمبرداری از دسکتاپ، ActivePresenter نیز در صورت استفاده از نسخه کامل آن،‌ امکانات متعددی را در اختیار شما قرار می‌دهد در صورت استفاده از نسخه رایگان می‌توانید از اغلب ویژگی‌های نرم‌افزار استفاده کنید اما مهم‌ترین چیزی که از دست می‌دهید فرمت HTML5 است که برای تولید محتواهای ویدیویی در وب می‌تواند بسیار مهم و تأثیر گذار باشد.

به عبارت دیگر برای دسترسی داشتن به این ویژگی باید از نسخه پریمیم Active Presenter استفاده کنید. برخی از ویژگی‌ها نظیر حاشیه نویسی هوشمند خودکار و فیلمبرداری هوشمند این برنامه نیز می‌تواند برای بسیاری از افراد جالب توجه باشد.

همچنین توجه داشته باشید که درنسخه رایگان فقط می‌توانید از قابلیت واترمارک استفاده کنید و برای دسترسی به همه‌ی موارد بالا باید نسخه اصلی آن را تهیه کنید.

۳- Smartpixel

10 نرم‌افزار برتر فیلمبرداری از دسکتاپ!

اسمارت پیکسل سومین گزنه در فهرست بهترین نرم‌‌افزارهای فیلمبرداری از دسکتاپ است و در صورتی که از نسخه پریمیم آن استفاده کنید این نرم‌افزار می‌تواند تا مدتی طولانی نیاز شما را به یک برنامه کاربردی را در این زمینه برطرف کند.

از این نرم‌افزار بیش‌تر در زمینه بازی‌های ویدیویی استفاده می‌شود بنابراین بهتر است هنگام فیلمبرداری از دسکتاپ خود در صورتی که از لپ‌تاپ استفاده می‌کنید آن را به شارژ وصل کنید. بطور کلی اسمارت پیکسل امکانات ویرایشی و فریم ریت قابل قبولی را در اختیار شما قرار می‌دهد اما همانطور که در ابتدا گفته شده این امر در صورتی برقرار است که از نسخه کامل آن استفاده کنید.

۲- iScreen Free Cam

نرم افزار

قبل از بررسی امکانات این نرم‌افزار باید گفت که این برنامه رایگان است این موضوع به تنهایی می‌تواند یک نرم‌افزار را در این فهرست بالا بکشد اما این تنها ویژگی مثبت iSpring Free Cam نیست؛ این برنامه امکانات ویرایشی صوتی گوناگونی دارد که می‌تواند به تنهایی در زمینه صوتی نیازهای متفاوت کاربران را بر طرف کند.

اگر این ویژگی را در کنار رایگان بودن این برنامه در نظر بگیرید خواهید فهمید که چرا این برنامه در رتبه دوم این فهرست قرار دارد. اما ناگفته نماند که در خروجی گرفتن با این نرم‌افزار با برخی مشکلات نظیر تنوع کم فرمت‌ها یا انتقال مستقیم به یوتیوب و یا نرخ فریم ۱۵ مواجه خواهید شد.

۱- Camtasia

نرم‌افزار

سال‌هاست که از کمتازیا به عنوان بهترین نرم‌افزار فیلمبرداری از دسکتاپ یاد می‌شود و امسال نیز همچنان این روال ادامه دارد. شاید اغراق نباشد که بگوییم هیچ نرم‌افزاری در حوزه ضبط ویدیو امکانات ویرایشی Camtasia را ندارد اضافه کردن المان‌های مختلف به ویدیو، امکان رونویسی و ایجاد افکت‌های انیمیشنی تنها بخشی از امکانات ویرایشی این برنامه است. بعلاوه به کمک محصول شرکت TechSmith می‌توانید ویدیوهایی با کیفیت ۴K نیز ضبط نمایید.

همچنین لازم به ذکر است این برنامه بر خلاف بیشتر نرم‌افزارهای مشابه برای سیستم عامل مک نیز در دسترس است. تنها چیزی که می‌تواند برای شما تا حدودی مشکل ایجاد کند قرار گرفتن لوگوی این برنامه در ویدیو شما در صورت استفاده از نسخه‌ی دموی آن است.

جمع‌بندی

در این فهرست بصورت مختصر به بررسی ویژگی‌های مختلف نرم‌افزارهای بالا پرداخته‌ایم و در اینجا قصد داریم پیشنهادهای خودمان را براساس نیاز شما به یک نرم‌افزار ضبط ویدیو از دسکتاپ ارائه دهیم.

اگر بصورت حرفه‌ای و مکرر نیاز به ضبط ویدیو دارید پیشنهاد ما به شما نرم‌افزار کمتازیاست که تیم چ‌یاب نیز از این نرم‌افزار برای ضبط ویدیوهای خود استفاده می‌کند. و شاید بد نباشد که یک برنامه ویرایش صدا را به‌عنوان مکمل همراه خود داشته باشید تا از جهت صوتی نیز با هیچ مشکلی مواجه نشوید.

اما اگر به ندرت به چنین برنامه‌هایی نیاز دارید شاید نرم‌افزارهای رایگانی مانند iSpring Free Cam بیشتر برای شما مناسب باشد. در ضمن اگر مایل باشید می‌توانید از نسخه‌های رایگان برنامه‌های فوق استفاده کنید و برای اعمال ویرایشی از نرم‌افزارهای ویرایش تصویر استفاده کنید.

ممنون از اینکه تا انتهای این مقاله همراه ما بودید. لطفاً نظرات و پیشنهادات خود را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید و همچنین برای آگاهی از آخرین مطالب ما می‌توانید در کانال تلگرام چ‌یاب عضو شوید.

دانشجوی مهندسی برق💡 | علاقمند به فوتبال، تکنولوژی، دیزاین و برنامه‌نویسی