طراحی سایت با استفاده از وردپرس، طی سالهای اخیر، کم کم جایگاه خود را در بازارکار و طراحی سایت پیدا کرد و رفته رفته به محبوبترین سیستم مدیریت محتوا تبدیل شد. همانطور که خود وردپرس محبوب شده است، انتظار میرود که مشاغل مربوط به آن نیز فراگیر شوند و همینطور هم هست.
امروزه میبینیم که تقاضا برای وردپرس کار، طراح سایت وردپرسی، پشتیبان سایت، طراحی پلاگین و … بسیار زیاد است. در مقالات قبلی، به طور مفصل در مورد بازارکار وردپرس، اهمیتها و چگونگیهای آن صحبت کردهایم. در این مطلب قصد داریم به مهمترین و بزرگترین چالش های کار وردپرس بپردازیم.
به عبارتی در همین ابتدای امر میخواهیم بگوییم که با انتخاب وردپرس به عنوان دسته شغلی، قرار است با چه مشکلاتی مواجه شوید و آیا شما میتوانید بر این مشکلات غلبه کنید؟ اصلا برای اینکار مناسب هستید؟ برای پاسخ دادن به این سوالها، حتما تا انتهای مقاله با من همراه باشید.
مهمترین چالش های کار وردپرس
در ادامه ۷ مورد از چالش های کار وردپرس را با هم بررسی میکنیم. برخی از این مشکلات فنی هستند و برخی دیگر مربوط به سبک زندگی و شغل وردپرسی. اگر تجربه و یا نظری در مورد هرکدام از این چالشها دارید، در پایین همین صفحه، بخش نظرات برای ما بنویسید.
۱- ناسازگاری بک اند!
از آنجایی که هر سایت ویژگیها و تنظیمات مختص خود را دارد، لذا بک اند هر سایت با دیگری نیز متفاوت است و به همین دلیل برای اشخاص و یا شرکتهای طراحی سایت با وردپرس، مدیریت کردن همزمان چندین وبسایت مختلف، مشکل است.
بک اند به کدها، فایلها و ویژگیهایی گفته میشود که وظیفه مدیریت سایت را برعهده دارند و کاربر و بازدیدکننده نمیتواند آنها را ببیند و صرفا در دسترس مدیر سایت هستند.
اما پس از کسب تجربه تا حدی این مشکل کمرنگ میشود اما همچنان از بین نمیرود! بهتر است هربار که به مشکل برخورد کردید، راه حل خود را یادداشت کنید تا هم خودتان و هم سایر اعضای تیم از آن استفاده کنند.
خوشبختانه پشتیبانی و انجمنهای کمک کننده برای وردپرس بسیار زیاد هستند و هر زمان به مشکل برخورد کردید میتوانید از آنها کمک بگیرید. دقت کنید که سرعت عمل شما در این مورد مهم است زیرا ممکن است سایت چندین ساعت از کار بیافتد و در دسترس نباشد.
۲- انتخاب تم، پلاگین و شخصی سازی
انتخاب کردن تم یکی از کارهای زمانبر است و شما برای اینکه یک تم زیبا، متناسب با موضوع و البته بهینه و سبک پیدا کنید، شاید لازم باشد روزها تلاش کنید. در نهایت وقتی تم را انتخاب کردید، باید به سراغ شخصیسازی آن بروید و برحسب نیاز بخشهای مختلف را ویرایش کنید.
همچنین انجام مقایسه میان پلاگینهای مختلف و انتخاب از بین آنها، کاری بسیار دشوار است و باید با دقت تمام و بررسیهای زیاد، پلاگینها را انتخاب کنید تا در عین کارایی، سرعت سایت را نیز بهینه کنید. پلاگینها نیز قابلیت شخصیسازی دارند.
اما در کل شخصیسازی برای شما هزینهای در بر خواهد داشت و همچنین انتخاب از بین گزینههای مختلف قطعا سخت خواهد بود. در این مورد هم هرچقدر تجربه بیشتری داشته باشید، کمتر به مشکل برخورد خواهید کرد.
۳- آپدیتهای زیاد وردپرس
وردپرس دائما در حال آپدیت و بروزرسانی است و هرچندوقت یکبار، آپدیت ارائه میدهد. درست است این آپدیتها باعث میشوند مسائل امنیتی بهبود پیدا کنند، مشکلات احتمالی رفع شوند و ویژگیهای جدید اضافه شوند، اما در عین حال بسیار آزاردهنده خواهند بود.
ممکن است بعد از بروزرسانی وردپرس، برخی از پلاگینها و حتی تم سایت به درستی اجرا نشوند و نیاز باشد که تمام موارد را دوباره بروز کنید. به طورکلی پس از هربار بروزرسانی وردپرس، باید یک بار تمام سایت را چک کنید و مطمئن شوید که همهچیز عادی و درست است.
۴- سرعت سایت وردپرسی
سرعت سایت فاکتور بسیار مهمی از نظر کاربران بوده و هست، به طوری که گاهی کاربران به دلیل کند بودن سایت و لود نشدن آن در مدت زمان کوتاهی، سایت را ترک میکنند. اما طی سالهای اخیر سرعت به یکی از فاکتورهای مهم سئو نیز تبدیل شده است و برای گوگل از اهمیت ویژهای برخوردار است.
سایتهای وردپرسی به دلایل مختلف ممکن است سرعتشان کاهش پیدا کند، زیاد بودن تعداد پلاگینها میتواند یکی از همین دلایل باشد. همچنین تم و قالبی که مورد استفاده قرار میدهید تا حد زیادی در سرعت سایت موثر است.
اما روشهایی برای سرعت بخشید به سایت نیز وجود دارد، بهرحال باید زمان و وقت خود را صرف کنید و مدتی بر روی بهبود سرعت سایت کار کنید. معمولا برخی تنظیمات و کارها هستند که سرعت سایت را تا حد زیادی بهتر میکنند، چند روش را در مقاله بهبود سرعت سایت وردپرسی بخوانید.
۵- ویرایشهای تخصصی
گاهی برای یک صفحه، نیاز داریم شخصیسازی زیادی انجام دهیم و درواقع باید کدنویسی انجام دهیم تا نیازها برآورده شوند. حتی اگر کدنویسی این صفحه را برونسپاری کنیم و به اهل فن بسپریم، هنگام مدیریت کردن این صفحه و ویرایش آن به مشکل برخورد میکنیم، بنابراین لازم است هرچند اندک، دانش برنامه نویسی کسب کنیم تا در صورت برخورد با چنین مسئلهای، مشکلی برایمان پیش نیاید.
۶- درک نیاز و سلیقه مشتریان
این مهارت به نوعی مهارت نرم محسوب میشود. شما باید ارتباطات خود را قوی کنید، قدرت درک خود را بالا ببرید و بهتر به صحبتها و خواستههای دیگران گوش دهید.
مهم است که به خوبی نیازهای مشتری و کارفرما را درک کنید و در جهت رفع آنها تلاش کنید. همچنین باید سلیقه مشتری را بشناسید تا با حداقل مشکل، کار را جلو ببرید. برای تقویت این مهارتها هم میتوانید از کتابهای مناسب استفاده کنید هم اینکه از دیگران و افراد متخصص کمک بگیرید. بهرحال راههای زیادی برای تقویت این مهارتها وجود دارد.
۷- تعادل میان زمان کار و زندگی
کار طراحی سایت، روز و شب، دورکاری و حضوری نمیشناسد. معمولا برای طراحی سایت، شما یک ددلاین و مهلت مشخص خواهید داشت و باید در آن تاریخ سایت را تحویل بدهید.
طراحی سایت کاری یک شبه نیست و حتما باید زمانبندی درستی داشته باشید، به صورتی که هم کارتان را جلو ببرید و هم به مسائل مهم زندگی خود بپردازید. پس از مدتی کار کردن در این زمینه، حتما متوجه اهمیت این موضوع خواهید شد، اما بهتر است پیش از آن فکر چاره باشید و روشی برای برقراری تعادل میان کار و زندگی خود پیدا کنید.
چندکلام با چ یاب
مشاغل وردپرسی درآمد و بازارکار نسبتا خوبی دارند و همین موضوع باعث شده که افراد بسیار زیادی بدون توجه به سختیها و چالش های کار وردپرس، به سراغ آن بروند. این افراد پس از مدتی، هنگام برخورد با اولین مشکل و چالش بزرگ کم میآورند و این شغل را رها میکنند.
پس اگر به کار وردپرس علاقه دارید و میتوانید بخاطر این علاقه تلاش کنید، صبر کنید و با مشکلات دست و پنجه نرم کنید، این شغل را انتخاب کنید.
در این مقاله سعی کردم مهمترین چالشها و سختیهای کار وردپرس را بررسی کنم و برای هرکدام راهحلی هرچند کوچک ارائه دهم. امیدوارم که این مطلب مورد استفاده شما قرار بگیرد. منتظر نظرات و پیشنهاداتتان هستیم.
منبع:
راستی! تلگرام چ یاب رو برای با خبر شدن از آخرین دورههای آموزشی، محصولات و تخفیف های ویژه دنبال کنید.
ارسال پاسخ
نمایش دیدگاه ها