چه کسانی باید وردپرس کار شوند؟ (ویژگی های یک متخصص وردپرس)

متخصص وردپرس

تا اینجا مقالات مختلفی در مورد وردپرس و شغل‌های مرتبط با آن، نوشته‌ایم. در این مقاله می‌خواهیم اطلاعات شغلی خود در مورد وردپرس را افزایش دهیم و به شما بگوییم که مناسب کار وردپرسی هستید یا خیر.

در ادامه ویژگی های یک متخصص وردپرس را با هم بررسی می‌کنیم و با دانستن این ویژگی‌ها به راحتی متوجه می‌شوید که برای این شغل مناسب هستید یا خیر. همراه ما باشید…

اول از هرچیز بخوانید: چرا باید وردپرس یاد بگیریم؟

مهم‌ترین ویژگی های یک متخصص وردپرس

اگر هرکدام از این ویژگی‌ها و مهارت‌ها را دارید، شما کاملا برای یادگیری وردپرس مناسب هستید و می‌توانید این شغل را به عنوان شغل اصلی خود انتخاب کنید. البته اگر هیچ‌کدام از این ویژگی‌ها را نداشتید، نگران نباشید؛ در هر شرایطی اگر به کار وردپرس علاقه داشته باشید، می‌توانید یادگیری را شروع کنید و موفق شوید، کافیست مهارت‌های مورد نیاز برای کار وردپرس را کسب کنید.

سئو

سئو جزء جدایی ناپذیر طراحی سایت است و بدون انجام بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو، سایت جایگاهی در نتایج جستجو نخواهد داشت. می‌توان گفت سئو یک مهارت ضروری و مهم برای شاغلان در حوزه وردپرس، محسوب می‌شود.

دوره های اموزشی برنامه نویسی

اما اگر شما مدت‌هاست به سئو علاقه دارید و در این زمینه فعالیت می‌کنید، به راحتی می‌توانید به سراغ یادگیری وردپرس بروید و از این پس ۰ تا ۱۰۰ طراحی سایت را خودتان انجام دهید.

به نظر می‌رسد ترکیب مهارت سئو و وردپرس از شما یک متخصص خبره در هر دو حوزه می‌سازد و فرمول موفقیت است!

تولید محتوا

تولید محتوا نیز یکی دیگر از مهم‌ترین اجزای طراحی سایت است. شما به عنوان یک تولیدکننده محتوا طبیعتا کار با وردپرس را باید بلد باشید و همین امر زمینه‌ی خوبی را برای یادگیری بیشتر شما، فراهم می‌کند.

به نظر شخصی بنده، همه چیز از تولید محتوا شروع می‌شود. وقتی شما به سراغ تولید محتوا بروید و در این کار مهارت کسب کنید، پس از مدتی برای پیشرفت کردن لازم است سئو را یاد بگیرید و سپس به سراغ طراحی سایت می‌روید. با طی کردن این مسیر شما کم کم از یک تولیدکننده محتوای ساده به یک طراح سایت وردپرسی و متخصص سئو نیز تبدیل می‌شوید.

پس اگر دستی در تولید محتوا دارید، هرچند اندک، به وردپرس به عنوان یک پله برای موفقیت نگاه کنید و سعی کنید به سراغ آن بروید.

ویژگی های یک متخصص وردپرس

برنامه نویسی وب

یکی از روش‌های طراحی سایت، کدنویسی است و اگر برنامه نویسی وب را به صورت حرفه‌ای و کامل بلد باشید، می‌توانید یک سایت را ۰ تا ۱۰۰ پیاده سازی کنید. اما در قرن ۲۱ زندگی می‌کنیم و همگی می‌دانیم که طراحی سایت با برنامه نویسی، زمان و وقت زیادی نیاز دارد و هزینه آن نیز بیشتر است. مقایسه این دو تکنولوژی را در مقاله طراحی سایت با برنامه نویسی یا وردپرس؟ مطالعه کنید.

اما اگر دانش برنامه نویسی خود را در حوزه وردپرس به کار بگیرید، می‌توانید سایت را در زمان کوتاه‌تری طراحی کنید و به صورت کاملا شخصی سازی شده، این طراحی را انجام دهید.

یک متخصص حرفه‌ای وردپرس، علاوه بر دانش وردپرس نیازمند دانش برنامه نویسی نیز هست. اگر برنامه نویسی را بلدید، به سراغ وردپرس نیز بروید، به نوعی این دو تکنولوژی را تلفیق کنید و سعی کنید از هر دو در زمان و جایگاه مناسب استفاده کنید.

طراحی گرافیک

یکی دیگر از مهم‌ترین ویژگی های یک متخصص وردپرس این است که دید هنری داشته باشد و بتواند به خوبی اجزاء و بخش‌های یک سایت را در کنار هم قرار دهد و درنتیجه یک رابط کاربری (UI) دلنشین و جذاب طراحی کند.

به همین دلیل است که می‌گویم اگر شما سلیقه هنری دارید و تا به حال کار گرافیکی انجام داده‌اید، می‌توانید بهتر چیدمان سایت را تنظیم کنید و یک سایت جذاب طراحی کنید.

به عبارتی طراحی گرافیک تکمیل کننده‌ی طراحی سایت است، شما می‌توانید یک طراح استخدام کنید ولی اگر خودتان این هنر را بلد باشید، می‌توانید به مراتب بهتر عمل کنید و دقیقا همان چیزی که در ذهنتان هست را پیاده‌سازی کنید.

روابط عمومی خوب و ارتباط قوی با دیگران

روابط عمومی خوب در کار وردپرسی، از ۲ منظر مختلف اهمیت دارد: ۱- روابط عمومی قوی در جهت پیدا کردن کار و موقعیت شغلی و ۲- روابط عمومی خوب جهت برخورد درست و صحیح با مخاطبان سایت (به عنوان پشتیبان سایت).

در مورد گزینه اول، اگر در شبکه‌های اجتماعی مختلفی فعال هستید و با دیگران در فضای مجازی، رابطه‌ی خوبی دارید، به راحتی می‌توانید موقعیت‌های شغلی جذابی را کسب کنید. البته اگر فعال نیستید، از همین حالا شروع کنید و یک شبکه قوی برای خودتان بسازید. لینکدین بهترین شبکه‌ی مجازی برای اینکار است.

اما در مورد گزینه دوم شما باید برخورد مناسبی با مخاطبان سایتتان داشته باشید و به هیچ‌وجه با تندی، مخاطب را از خود دور نکنید. روابط عمومی در اینکار بسیار مهم است.

همچنین شما وقتی بتوانید ارتباط قوی و درستی با دیگران برقرار کنید، هنگام دریافت پروژه مشکلی نخواهید داشت و می‌توانید به خوبی نظرات مشتریان و کارفرماهای خود را متوجه شوید و به بهترین شکل ممکن، خواسته آنها را پیاده‌سازی کنید. بهتر است بگوییم، شما باید مهارت کار تیمی را به خوبی یاد بگیرید.

ویژگی های یک متخصص وردپرس

وقت کافی

برای طراحی سایت به هرشکلی، شما باید به قدر کافی وقت صرف کنید. گاهی ممکن است ساعت‌ها پشت سیستم بنشینید و بدون وقفه به طراحی سایت بپردازید. اگر فکر می‌کنید می‌توانید بدون محدودیت ساعت‌ها کار کنید، شغل و تخصص وردپرس مناسب شماست.

یادگیری وردپرس نسبت به یادگیری برنامه نویسی وب، مدت زمان کوتاه‌تری نیاز دارد و طراحی سایت به این روش هم در زمان کوتاه‌تری انجام می‌گیرد، اما بهرحال گاهی لازم است ساعت‌های طولانی را به کار اختصاص دهید تا یک سایت را کامل کنید.

پلاگین‌های مختلف را باید امتحان کنید، انتخاب کنید و ساعت‌هاتلاش کنید تا صفحات جذابی طراحی کنید. بنابراین اگر وقت کافی دارید، بدانید که یکی از ویژگی های یک متخصص وردپرس را دارید.

تکنیک‌های افزایش بهره وری در این مورد می‌توانند به شما کمک کنند.

چندکلام با چ یاب

خلاقیت و ایده‌پردازی دو ویژگی مهم هستند که در هر جایگاه و شغلی که باشید، با داشتن این دو ویژگی می‌توانید به سرعت پیشرفت کنید و به موفقیت برسید. برای تخصص وردپرس نیز داشتن خلاقیت و ایده‌های نو کاملا ضروری و مهم است. اگر شخص خلاقی هستید، حتما در این شغل موفق می‌شوید.

در این مقاله به بررسی مهم‌ترین ویژگی‌های یک متخصص وردپرس پرداختیم، امیدوارم که این مطلب برای شما مفید و کاربردی باشد. اگر نظر و تجربه‌ای در این زمینه دارید، حتما در قسمت نظرات برای ما بنویسید.

راستی! تلگرام چ یاب رو برای با خبر شدن از آخرین دوره‌های آموزشی، محصولات و تخفیف های ویژه دنبال کنید.

متولد خوزستان | فارغ‌التحصیل رشته مهندسی کامپیوتر 💻 | علاقه‌مند به عکاسی 📸، فوتبال ⚽ و برنامه‌نویسی