چگونه حساب کاربری خود در شبکه های اجتماعی را حذف کنیم؟

امروزه میلیون‌ها وبسایت و برنامه در اینترنت وجود دارد و شبکه های اجتماعی نیز زیرمجموعه‌ای از این برنامه‌ها و سایت‌ها بشمار می‌رود و کمتر کسی پیدا می‌شود که حداقل با تعدادی از این شبکه‌ها سروکار نداشته باشد.

شبکه های اجتماعی بر روی یک مسیر باریک حرکت می‌کنند که از یک سو می‌توانند تبدیل به یک ابزار کاربردی برای کاربران شوند و سوی دیگر می‌توانند باعث اعتیاد کاربران شوند به این دلیل و علل گوناگون دیگر گاهی اوقات کاربران تصمیم به پاک کردن حساب کاربری خود در این شبکه‌ها می‌گیرند و چون اغلب این شبکه‌ها از حضور کاربران درآمد زایی می‌کنند، تلاش می‌کنند تا جای ممکن کاربر را از پاک کردن حساب کاربری بازدارند؛ از جمله‌ی این تلاش‌ها می‌توان به توصیه‌های مختلف مانند غیرفعال کردن حساب کاربری به جای پاک کردن آن و یا مسیرهای نسبتاً سخت جهت پاک کردن این حساب‌ها اشاره کرد. در این مقاله از آموزش‌های چ‌یاب به نحوه‌ی پاک کردن حساب‌های کاربری در شبکه های اجتماعی مختلف پرداخته می‌شود. همراه ما باشید.

آموزش حذف کردن اکانت در شبکه های اجتماعی :

فیسبوک

آموزش پاک کردن حساب کاربری فیسبوک

علاوه بر پاک کردن حالت دیگری تحت عنوان Deactive (غیرفعال‌سازی) وجود دارد که صد البته با پاک کردن متفاوت است. وقتی شما حساب کاربری خود را غیرفعال می‌کنید هر بار شما وارد حساب خود شوید همه چیز به حالت اول خود بر می‌گردد و فقط پست‌ها و اطلاعات شما از دید کاربران دیگر مخفی می شود؛ اما این اطلاعات همچنان در سرور باقی می‌ماند.

با این حال این غیرفعال‌سازی نیز به اندازه پاک کردن حساب پیچیده است. برای اینکار به Setting رفته و بر روی General کلیک کنید. در پایین صفحه جدید Manage Your Account را پیدا کنید و بر روی Deactive Your Account کلیک کنید و سپس رمز عبور خود را وارد کنید. در اینجا فیسبوک همه‌ی عکس‌ها و دوستانی که از دست می‌دهید را به شما نشان خواهد داد و بدنبال آن از شما دلیل غیرفعال کردن حسابتان را خواهد پرسید. در آخر بر روی Deactive کلیک کنید تا حساب شما غیرفعال شود.

اکنون، برای حذف حساب خود، لازم است یاد بگیرید که کدام گزینه حذف است. ساده ترین راه برای پیدا کردن آن است با کلیک کردن بر روی آیکون “کمک سریع” در گوشه سمت راست بالا کلیک کنید و سپس بر روی آیکون جستجو کلیک کنید؛ وقتی فیلد جستجو را دیدید، “حذف حساب” را وارد کنید. یک لیست از نتایج جستجو را مشاهده خواهید کرد. روی «چگونه می توانم حساب کاربری خود را به طور دائمی حذف کنم؟» را کلیک کنید. و فیس بوک به شما دستورالعمل های لازم را می دهد؛ تا “وارد حساب کاربری خود شوید و به ما اطلاع دهید”. در این مورد “به ما اطلاع دهید” کد “حذف حساب کاربری من است”، بنابراین روی آن لینک کلیک کنید. از اینجا، مراحل نهایی واضح است: گذرواژه خود را وارد کنید و سوال امنیتی را حل کنید، و درخواست شما برای حذف دائمی حساب در حال انجام است.

دوره های اموزشی برنامه نویسی

 فیس بوک چند روز پس از ارسال درخواست، در روند حذف تاخیر می اندازد و در صورتی که وارد حساب کاربری خود شوید، درخواست شما را لغو می کند. پس چند روز وارد فیسبوک و حساب کاربری خود نشوید. همچنین برنامه را از تلفن خود حذف کنید.

اگر می خواهید حساب کاربری خود را حذف کنید، اما نمی خواهید اطلاعات مربوط به حساب خود را از دست بدهید، ابتدا تمام اطلاعات مهم خود را دانلود کنید. اطلاعاتی که می توانید دانلود کنید شامل همه چیز از عکس ها گرفته تا وضعیت هایی است که شما ارسال کرده اید، آگهی هایی که کلیک کرده اید و آدرس های IP مورد استفاده شما. فهرستی از آنچه در آن قرار دارد به صورت یک صفحه گسترده در دسترستان خواهد بود، همچنین، با توجه به ماهیت این اطلاعات، شما باید آن را در یک مکان امن نگه دارید.

برای دانلود حساب کاربری خود، به تنظیمات> تنظیمات عمومی حساب بروید> یک کپی از اطلاعات فیس بوک خود را دانلود کنید و سپس روی «شروع بایگانی من» کلیک کنید. هنگامی که دانلود شما آماده است، فیس بوک به شما یک ایمیل با یک لینک برای دانلود ارسال خواهد کرد. برای امنیت بیشتر، این پیوند بعد از چند روز منقضی می شود، بنابراین آن را به سرعت دانلود کنید.

اینستاگرام

آموزش پاک کردن حساب اینستاگرام

گر چه این سرویس اولین بار برای تلفن همراه ارائه شده، اما Instagram اجازه نمی دهد که حساب خود را از طریق برنامه حذف کنید. در عوض، شما باید از طریق وب به حساب کاربری Instagram خود وارد شوید تا آن را حذف کنید مانند فیس بوک. تنظیمات Instagram تنها به شما امکان می دهد تا به طور موقت حساب کاربری خود را غیر فعال کنید. غیرفعال کردن حساب کاربری، نمایه، عکس ها، موارد دلخواه و نظرات شما را از دید سایرین پنهان می کند. گزینه ی غیرفعال را با کلیک روی نماد شخصی (صفحه اکانت شما) در گوشه سمت راست بالا و انتخاب Edit Profile می توانید پیدا کنید. پس از انجام این مراحل در پایین صفحه، گزینه ای را برای غیر فعال کردن حساب کاربری خود خواهید دید تحت عنوان disable.

اگر می خواهید به طور کامل و دائمی اکانت خود را حذف کنید، باید آدرس «https://instagram.com/accounts/remove/request/permanent» را در نوار آدرس مرورگر خود وارد کنید و به آن صفحه بروید. هنگامی که در آن صفحه وارد شدید، وارد حساب کاربری خود شوید و روی «حذف حساب من بطور کامل» کلیک کنید. در گذشته، کاربران اینستاگرام گزارش دادند که آنها هنگام حذف حساب کاربری خود، شماره تلفن خود را باید وارد کنند. خوشبختانه، به نظر می رسد که این مورد دیگر لازم نیست.

توییتر

حذف کردن حساب کاربری توییتر

زمان و تلاش زیادی برای حفظ یک حساب توییتر خوب نیاز است، اما خبر خوب این است که حذف حساب شما به همان اندازه زمان نیاز ندارد. قبل از حذف حساب توییتر خود، ممکن است بخواهید آرشیو خود را دانلود کنید. آرشیو شامل تمام توییت های شما در یک ترتیب زمانی می شود که می تواند برای شما عالی باشد. برای بارگیری و دانلود بایگانی خود، روی نماد نمایه خود کلیک کنید، به تنظیمات بروید، سپس روی «درخواست بایگانی» کلیک کنید. یک ایمیل به شما ارسال می شود که حاوی لینک دانلود است و فایل zip آرشیو را به شما می دهد.

هنگامی که نسخه کپی شده خود را دریافت کردید، می توانید حذف حساب کاربری خود را ادامه دهید. به توییتر خود وارد شوید، به تنظیمات حساب کاربری خود بروید، سپس به قسمت پایین بروید و روی «غیرفعال کردن حساب من» کلیک کنید. پس از آن، از شما خواسته می شود تا رمز عبور خود را وارد کنید و سپس حساب کاربری شما غیرفعال می شود.

به یاد داشته باشید که داده های شما برای ۳۰ روز بعد حذف نخواهد شد. این پنجره به شما امکان می دهد که اگر بخواهید حساب خود را احیا کنید. هنگامی که دوره‌ی ۳۰ روزه تمام می‌شود، توییتر حساب کاربری شما را حذف می کند.

گوگل

حذف کردن حساب کاربری گوگل

حساب Google شما دسترسی به بسیاری از خدمات بزرگ این شرکت از جمله جیمیل، گوگل درایو، تقویم گوگل، هنگاوت و … را در اختیار شما قرار می‌دهد. گوشی های هوشمند اندروید نیازمند یک حساب کاربری برای اغلب برنامه ها هستند که حذف آن به معنای عدم دسترسی به برنامه های موسیقی و فروشگاه google است.

با این حال، اگر هنوز می خواهید اکانت گوگل خود را حذف کنید، روش انجام این کار را در میان صفحات راهنمای گوگل پیدا خواهید کرد، جایی که «نحوه حذف حساب Google » وجود دارد.

باید وارد حساب خود شوید و در ادامه همه خدمات گوگل که با حساب Google خود مورد استفاده قرار گرفته اند، نشان داده می شود و به شما امکان داده می شود تا هر گونه اطلاعاتی را که می خواهید ذخیره کنید. در پایین صفحه، تأییدیه ای وجود دارد که آیا می خواهید ادامه دهید، سپس با تایید آن حساب حذف می شود. همچنین گزینه ای برای بازیابی حساب “به تازگی حذف شده” وجود دارد، هر چند که مدت زمانی برای دوباره فعال کردن یک حساب حذف شده در نظر گرفته نشده است.

کامنت

اسنپ چت

پاک کردن حساب کاربری اسنپ چت
یکی دیگر از شبکه های اجتماعی که بسیار مورد استقبال است، اسنپ چت است. اگر تصمیم به حذف حساب Snapchat خود دارید، درادامه چگونگی انجام این کار را خواهید آموخت. برنامه را باز کنید و روی نماد نمایه خود در گوشه بالا سمت چپ کلیک کنید. از آنجا، به تنظیمات در گوشه بالا سمت راست بروید. به قسمت پشتیبانی، که در زیر اطلاعات بیشتر است بروید. سپس شما به یک موتور جستجو هدایت می شوید. “حذف حساب کاربری من” را وارد کنید و دستورالعمل ها را به عنوان نتیجه جستجو مشاهده خواهید کرد. مانند توییتر، Snapchat به شما اجازه می دهد تا ۳۰ روز برای فعال سازی دوباره ی حساب خود اقدام کنید.

برنامه های دیگر

با وجود اینکه در حال حاضر تعداد زیادی از شبکه های اجتماعی در اینترنت موجود است اما پاک کردن حساب کاربری در تعداد کمی از آن‌ها به سختی موارد بالا است. بنابراین اگر در شبکه‌های دیگر قصد حذف کردن حسابتان را دارید بهترین راه این است که به صفحه تنظیمات یا صفحه پشتیبانی/پرسش و پاسخ شرکت مراجعه کنید. از آنجا می‌توانید مسیر لازم برای حذف حساب کاربری خود را پیدا کنید. میانبرهای این فرم‌های وب برای LinkedIn ،Google Plus و Pinterest قابل دسترسی است.
اگر سوال و یا انتقادی دارید در قسمت نظرات برای ما بنویسید. همچنین منتظر نظرات و پیشنهادات شما هستیم.
 
راستی!
جهت اطلاع از آخرین اخبار و آموزش های ما می‌توانید در کانال تلگرام چ یاب عضو شوید.
 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
Scroll to Top