صنعت طراحی سایت روزانه در حال گسترش و پیشرفت است. از آنجایی که درخواست و نیاز جامعه، تعیین کننده مشاغل هستند، شغل طراحی سایت طی سالهای اخیر به یکی از پردرآمدترین شغلهای جهان و البته ایران تبدیل شده است.
دنیای امروزی به دنیای دیجیتالی و اینترنتی تبدیل شده است و تبعا همه کسب و کارهای سنتی به سمت و سوی دیجیتالی شدن، حرکت میکنند. این فرایند دیجیتالی شدن یعنی هر کسب و کار برای اینکه به صورت حرفهای فعالیت کند و به حیات خود ادامه دهد، نیازمند یک سایت هوشمند و حرفهای است.
همانطور که میدانید برای ساختن هر سایت به یک طراح سایت نیاز داریم. با توجه به این حجم از درخواست و تقاضا، شما میتوانید با یادگیری مهارت های طراحی سایت یک شغل آینده دار و پردرآمد برای خودتان دست و پا کنید.
پیش از خواندن ادامه مقاله، مقاله طراح سایت کیست؟ را به دقت بخوانید تا ببینید مناسب این شغل هستید و اصلا میخواهید طراح سایت شوید یا خیر.
در این مقاله به ۸ مورد از اصلی ترین مهارت های طراح سایت میپردازیم تا با یادگیری آنها بتوانید شغل طراحی سایت را شروع کنید و پروژههای مختلفی را اجرا و پیاده سازی کنید.
مهمترین مهارت های طراح سایت
۱- cms را در اولویت یادگیری خود قرار دهید.
هر سایتی برای ارائه خدمات به یک سیستم مدیریت محتوا یا cms نیاز دارد به طوری که سیستم مدیریت محتوا این امکان را برای شما فراهم میکند تا قسمت های مختلف سایت را مدیریت کنید.
سیستم مدیریت محتواهای مختلفی وجود دارد اما محبوب ترین آنها وردپرس است. طبق تحقیقات انجام شده توسط گوگل ۷۰ درصد سایت های دنیا توسط سیستم مدیریت محتوای وردپرس ساخته شده اند.
شما به عنوان طراح سایت باید یادگیری وردپرس را در اولویت قرار دهید و تا زمانی که وردپرس را به طور کامل یاد نگرفتید، سراغ موارد بعدی مهارت های طراح سایت نروید.
توصیه میکنم ابتدا مقاله cms vs lms را بخوانید تا کاملا متوجه اختلاف و تفاوت این دو شوید، سپس به سراغ یادگیری وردپرس بروید.
۲- به عنوان یک طراح سایت، فتوشاپ یار همیشگی شما است.
طراحان سایت باید قدرت طراحی بالایی داشته باشند. بدین صورت که شما باید بتوانید ایدههایی که در ذهن دارید را روی کاغذ ترسیم کنید، اما لازم است یک مرحله هم جلوتر بروید.
طراحی روی کاغذ آسان است اما امکان انتشار آن به صورت فایل امکان پذیر نیست به همین خاطر شما باید برای انجام و رسم طراحی های خود از نرم افزار فتوشاپ و یا نرمافزاری مشابه استفاده کنید.
نرم افزار فتوشاپ تمام ابزارهایی را که شما برای طراحی نیاز دارید در اختیارتان قرار میدهد، کافیست کاربرد ابزارهای مورد استفاده در فتوشاپ را یاد بگیرید تا بتوانید کار طراحی خود را شروع کنید.
همچنین کار با ابزاری مانند ایلوستریتور، برای طراحی سایت شاید حتی بهتر از فتوشاپ باشد. احتمالا آموزشهای مربوط به دسته فتوشاپ و دسته ایلوستریتور در سایت ما، میتوانند به شما کمک کنند.
۳- html و css را باید حفظ شوید!
اگر سیستم مدیریت محتوای وردپرس را به خوبی یادگرفته باشید نیازی به یادگیری html و css نیست و شما میتوانید برای شروع از قالب های آماده وردپرسی استفاده کنید.
اما اگر بخواهید طراحی سایت را در سطح حرفهای انجام دهید باید بر دو زبان html و css مسلط شوید.
یادگیری html و css به شما کمک میکند تا قالب های آماده را ویرایش کنید و اگر ایدهای در ذهن دارید روی سایت پیاده سازی کنید.
html و css منابع رایگان و پولی بسیاری زیادی برای یادگیری دو زبان html و css وجود دارد و میتوانید از آنها برای حرفه شدن در طراحی سایت استفاده کنید.
شما باید به عنوان طراح سایت باید آشنایی ابتدایی با کد های html و css داشته باشید و html و css یکی از اصلی ترین مهارت های طراح سایت حرفهای به حساب میآید.
همین حالا hml و css را به زبان ساده، یاد بگیرید:
(بدون هیچگونه پیشنیازی)
-
دوره آموزش طراحی سایت مقدماتی۰ تومان
۴- یادگیری JavaScript را فراموش نکنید.
جاوا اسکریپت به عنوان یک ابزار تعاملی مورد استفاده قرار میگیرد به طوری که اگر شما از کدهای html و css برای راه اندازی سایت استفاده کنید، سایت شما یک حالت تک صفحهای و ایستا خواهد داشت و جذابیت خود را از دست خواهد داد.
اما شما با استفاده از کد های جاوا اسکریپت در کنار کدهای html و css میتوانید ابزار های تعاملی را به سایت اضفه کنید تا کاربران بتوانند با شما ارتباط برقرار کنند.
جاوا اسکریپت را سریع و رایگان یاد بگیرید:
-
دوره آموزش جاوا اسکریپت مقدماتی۰ تومان
۵- حس و قدرت طراحی خود را گسترش دهید.
داشتن حس طراحی برای طراحی سایت میتواند خلاقیت شما را افزایش دهد و کیفیت طراحی های شما را بالا خواهد برد.
حس طراحی دانشی فراتر از شناخت ترکیب هایی رنگی است و شما برای افزایش حس طرحی خود باید مهارت های تایپوگرافی، اصول پایه و پیشرفته طراحی، نحوه استفاده از تصاویر و…. را یاد بگیرید.
حس طراحی به شما کمک میکند تا نیاز کاربران را بهتر درک کنید و سایت را بر اساس نیاز کاربران طراحی کنید و همین موضوع افزایش رضایت مندی کاربران را به دنبال دارد.
مقالات روانشناسی رنگ در دیزاین و روانشناسی شکل در طراحی میتوانند در این مورد به شما کمک کنند.
۶- یادگیری مهارت طراحی واکنش گرا
گوگل از سال ۲۰۱۰ طراحی واکنش گرا یا همان responsive را برای سایت ها اجباری کرد. گوگل با توجه به آماری که در سال ۲۰۰۹ به دست آورده بود به این نتیجه رسید که باید سایت ها برای نمایش در دستگاه های مختلف حالت واکنش گرا داشته باشند.
حالت واکنش گرا به سایت شما کمک میکند تا کاربر به راحتی با استفاده از دستگاه های مختلف( تبلت، موبایل، لپ تاپ، کامپیوتر ) از امکانات سایت شما استفاده کنند.
شما به عنوان طراح سایت باید یادگیری مهارت طراحی واکنش گرا را فراموش نکنید و باید در همه پروژه ها طراحی واکنش گرا را رعایت کنید.
۷- مهارت ارتباط با مشتری
یادگیری مهارت ارتباط با مشتری برای همه افرادی که میخواهند به صورت فریلنسر کار کنند بسیار مهم و کاربردی است به طوری که اگر شما نحوه درست ایجاد ارتباط را یاد نگیرید نمیتوانید کارفرما را متقاعد کنید و به همین خاطر پروژه های زیادی را از دست خواهید داد.
یک فریلنسر باید مهارت ارتباط بسیار قوی داشته باشد تا بتوانید از این مهارت برای پروژه گرفتن استفاده کند.
اما اگر در یک سازمان مشغول به کار شوید نیازی به یادگیری مهارت ارتباط با مشتری در سطح حرفهای نیست.
۸- یادگیری مهارت مدیریت پروژه، بسیار حیاتی است.
مدیریت پروژه یکی از مهارت های طراح سایت است که به شما کمک میکند تا پروژه های مختلفی را پذیرش کنید و به راحتی تمام پروژه ها را در زمان تعیین شده تحویل دهید.
اگر شما اصول مختلف میدیرت پروژه را یادبگیرید میتوانید زمان خود را در روز کنترل کنید و برای هر پروژه یک مدت زمان مشخصی را تخصیص دهید.
یادگیری مهارت مدیریت پروژه در پیشرفت زندگی خودتان هم موثر است به طوری که شما با مدیریت زمان خود میتوانید زمان زیادی را به آموزش خود اختصاص دهید و هر روز در شغل طراحی سایت حرفهایتر شوید.
سخن پایانی
یادگیری مهارت طراحی سایت زمان بر است و شما باید با پشکار قوی اقدام به یادگیری مهارت های طراح سایت کنید تا نتیجه بهتری بگیرید. تنها عواملی که میتوانند شما را در این شغل موفق کنند، تمرین و پشتکار است.
شما باید تمام آنچه را که از مهارت های طراحی سایت یاد میگیرید تمرین کنید تا هم سرعت یادگیری شما افزایش پیدا کند و هم یادگیری خود را تکمیل کنید.
در این مقاله سعی کردم مهمترین مهارت های طراح سایت را به زبان ساده بیان کنم، امیدوارم که مورد استفاده شما قرار بگیرد.
اگر مهارت های دیگری میشناسید که به کامل شدن مقاله ما کمک میکند، میتوانید در قسمت نظرات باما به اشتراک بگذارید.
راستی! تلگرام چ یاب رو برای با خبر شدن از آخرین دورههای آموزشی، محصولات و تخفیف های ویژه دنبال کنید.
ارسال پاسخ
نمایش دیدگاه ها