همهی ما به دلایل گوناگون از دنیای وب استفاده میکنیم؛ ما میتوانیم از این دنیا استفادههای زیادی کنیم و مسائل و نیازهای ریز و درشت خود را حل کنیم. اما گاهی اوقات دقیقاً نمیدانیم به چه وبسایت یا وبسایتهایی نیاز داریم برای مثال شاید شما نیاز داشته باشید که وقتی ایمیلی برای فردی ارسال میکنید مطمئن شوید که آیا ایمیل توسط گیرنده خوانده شده یا نه در اینگونه موارد اغلب کاربران به این موضوع فکر نمیکنند که شاید یک وبسایت بتواند این مشکل را به راحتی حل کند. از این رو در این مقاله قصد داریم به معرفی وبسایتهای کاربردی و کمتر شناخته شده جهان وب بپردازیم؛ با چیاب و معرفی ۱۰ وبسایت کاربردی و جذاب وب همراه باشید.
۱۰- TinEye.com
کاری که TinyEve انجام میدهد درست بر خلاف عملکرد موتورهای جستجویی مانند گوگل است؛ بطور دقیقتر شما با موتور جستجویی مانند گوگل میتوانید عبارتهای مختلف را جستجو کنید اما به کمک این وبسایت میتوانید با جستجوی عکس وبسایتهای مورد نظر خود را پیدا کنید. این وبسایت میتواند برای بسیاری از کاربران و خصوصاً طراحان و توسعه دهندههای وب مناسب باشد.
۹- Fitday.com
اگر قصد کاهش وزن و تغییر رژیم غذایی خود را دارید به هیچ وجه این وبسایت را از دست ندهید. Fitday یک ابزار و یک مجله اینرنتی بسیار قدرتمند حوزه سلامت و تناسب اندام است که میتواند برای همه مفید باشد. در این وبسایت شاهد مقالات بسیار زیادی در خصوص رژیمهای غذایی، روشهای لاغری و غیره هستیم که میتواند برای همهی افراد مناسب باشد. همچنین میتوانید با عضویت در این وبسایت از امکانات دیگر این وبسایت نظیر رژیم غذایی شخصی آن بهرهمند شوید.
۸- Infogram.com
اینفوگرافیک کلمهای است که این روزها به گوش بیشتر افراد آشناست. اینفوگرافیک پس از ویدیو ارزشمندترین محتوای وب است. وبسایتهای مختلفی در این حوزه در حال رقابت با یکدیگر هستند. بعلاوه از اینفوگرافیکها در کنفرانسها نیز استفاده میشود که این موضوع بر اهمیت و تأثیرگذاری آنها تأکید میکند. معمولاً برای طراحی اینفوگرافیکها از نرمافزارهای طراحی نظیر فتوشاپ استفاده میکنند اما به لطف این وبسایت به راحتی میتوانید اینفوگرافیک مورد نظر خود را طراحی کنید.
۷- StickK.com
در یک کلمه StickK همراه شما در رسیدن به اهدافتان است. وارد وبسایت شوید هدف مورد نظرتان را وارد کرده و ثبت نام کنید. این وبسایت با دریافت اطلاعاتی نظیر منابع مالی و غیرمالی، امکانات در دسترس، شرایط فعلی و غیره شما را در رسیدن به اهدافتان راهنمایی خواهد کرد. این وبسایت میتواند گزینه بسیار مناسبی برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند، باشد. شما هم میتوانید بر اساس هدفی که دارید از این وبسایت استفاده کنید تا مسیر خود را برای رسیدن به هدفتان هموارتر کنید.
۶- Mega.nz
مگا وبسایتی در حوزه خدمات ابری است که با امکانات فوقالعادهاش توانسته میان خود و رقیبانش تمایز قابل توجهی ایجاد کند. بر خلاف بسیاری از سرویسهای خدمات ابری که حجم محدودی را در اختیار کاربرانشان قرار میدهند (البته بصورت رایگان)، مگا حجمی در حدود ۵۰ گیگابایت در اختیار کاربرانش قرار میدهد. این وبسایت از نظر امنیتی نیز توانسته بستر مناسبی برای کاربران ایجاد کند.
۵- Trello.com
بدون شک Trello شناخته شدهترین نام در این فهرست است. مدیریت وظایف از جمله مهمترین مسائلی است که اغلب افراد با آن روبهرو هستند. یکی از روشهایی که بسیاری از افراد مختلف از آن استفاده میکنند روش کان بان است که این سیستم از یک تخته و چند پونز و برگههای استیکی نوت تشکیل شده است. اما به کمک ترلو میتوانید بصورت آنلاین از روش برنامهریزی کان بان استفاده کرده و زندگی خود را منظمتر کنید. تیم چیاب نیز از این وبسایت برای مدیریت برنامههای خود استفاده میکند.
۴- GetNotify.com
شاید برای شما هم پیش آمده باشد که بخواهید بدانید آیا ایمیلی که ارسال کردهاید توسط گیرنده خوانده شده است یا نه؟ اما کمتر کسی بدنبال راهی برای این مسئله گشته است. به کمک وبسایت GetNotify میتوانید به راحتی هر چه تمامتر متوجه شوید که گیرنده ایمیل آن را خوانده است یا نه. برای دسترسی به این ویژگی باید ابتدا در این وبسایت ثبت نام کنید و از مزایای متنوع آن استفاده کنید.
۳- PDFescape.com
یکی از بزرگترین دغدغه اغلب کاربران ویرایش فایل PDF است. ما در مقاله دیگری تحت عنوان ویرایش فایل PDF با مایکروسافت ورد به این موضوع پرداختهایم اما امروز قصد داریم به معرفی سایتی بپردازیم که به کمک آن میتوانید بصورت آنلاین و رایگان به ویرایش فایلهای PDF خود بپردازید. وبسایت PDFescape وبسایتی بسیار مفید در این حوزه بوده که امکانات متعددی را در اختیار کاربرانش قرار میدهد.
۲- ۱۰Minutemail.com
اگر نمیخواهید صندوق ایمیلتان مملوء از ایمیلهای بیارزشی که وبسایتها و افراد مختلف ارسال میکنند شود، به هیچ وجه نباید این وبسایت را از دست بدهید. وبسایت ۱۰minutemail یک آدرس ایمیل ده دقیقهای در اختیار شما قرار میدهد و شما میتوانید به کمک آن بدون اینکه ایمیل خود را در اختیار سایتهای مختلف قرار دهید در آنها ثبت نام کرده و از خدماتشان استفاده کنید.
۱- BugMeNot.com
آیا از ثبت نام در سایتهای مختلف خسته شدهاید؟ آیا نمیخواهید ایمیل خود را در اختیار سایتهای مختلف قرار دهید؟ تبریک میگم، از امروز میتوانید به کمک وبسایت BugMeNot از شر این مشکل خلاص شوید. کاری که باید بکنید این است که وارد این وبسایت شده و لینک وبسایتی را که میخواهید بدون ساختن حساب کاربری وارد آن شوید را وارد کنید و کلید Enter را فشار دهید؛ BugMeNot به شما یک نام کاربری و رمز ورود خواهد داد تا بدون ثبت نام در سایت مورد نظر وارد آن شوید. همچنین در این وبسایت میتوانید حسابهای کاربری خود را ثبت کنید تا دیگران هم بتوانند از آنها استفاده کنند. البته ناگفته نماند اینکار از نظر امنیتی چندان کار درستی نیست!
برای مطلع شدن از آخرین مطالب ما و همچنین دسترسی به موضوعات بیشتر، در کانال تلگرام چ یاب عضو شوید.
ارسال پاسخ
نمایش دیدگاه ها