آموزش کاربردی گوگل میت ؛ ملاقات از راه دور

آموزش گوگل میت

پس از تجربه کردن دوران قرنطینه و فاصله گذاری اجتماعی، همگی به خوبی اهمیت حضور تکنولوژی را درک کردیم. در این میان برنامه‌های تماس تصویری و کنفرانس از راه دور، با سرعتی عجیب همه گیر شدند. گوگل نیز در این زمینه وارد شده و گوگل میت (meet) را برای مدتی رایگان در اختیار همگان قرار داده است.

گوگل میت علاوه بر سرعت و کیفیتی که دارد، امنیت شما را در فضای اینترنت تضمین می‌کند و می‌توانید خیلی راحت و با کیفیت با دیگران، اعم از همکاران، دوستان و خانواده تماس تصویری برقرار کنید و بدون نیاز به مراجعه‌ی حضوری، فعالیت‌های خود را پیش ببرید.

چطور یک جلسه در گوگل میت ایجاد کنیم؟

همانند سایر ابزارها و خدمات گوگل، برای کار کردن با گوگل میت به یک حساب کاربری گوگل یا همان جیمیل نیاز دارید. ویدیوی آموزش ساخت جیمیل را می‌توانید مشاهده کنید:

 

گوگل میت به شکل اپلیکیشن در آیفون و اندروید در دسترس است و همچنین به صورت صفحه وب در اختیار کاربران قرار گرفته است. مراحل زیر را برای ایجاد کردن یک جلسه و یا وارد شدن به یک ویدیو کنفرانس انجام دهید.

 

ایجاد یک جلسه در گوگل میت

 

۱- در مرورگر خود وارد حساب جیمیلتان شوید.

دوره های اموزشی برنامه نویسی

۲- به آدرس meet.google.com وارد شوید.

به جای اینکار می‌توانید از صفحه تقویم گوگل وارد عمل شوید و از آنجا یک کنفرانس ایجاد و یا زمانبندی کنید. آموزش کامل این مطلب را می‌توانید در راهنمای جامع گوگل کلندر ببینید.

۳- بر روی Start new meeting کلیک کنید و یا کد مربوط به میتینگ را وارد کنید.

۴- سپس روی Join meeting کلیک کنید تا به ویدیو کنفرانس وارد شوید.

چک لیست تولید محتوا

به اشتراک گذاری صفحه در ویدیو کنفرانس

اگر تنها فرد حاضر در یک ویدیو کنفرانس باشید، گوگل میت گمان می‌کند که شما ایجاد کننده‌ی آن جلسه هستید و به شما امکان به اشتراک گذاری صفحه لپ تاپ را می‌دهد.

شما می‌توانید به راحتی صفحه‌ی لپ تاپ و یا برنامه‌ها و اسلایدهای خود را با سایر شرکت کنندگان جلسه به اشتراک بگذارید. این ویژگی به خصوص برای جلسات کاری و آموزشی کاربرد دارد و می‌تواند کیفیت جلسه را بالاتر ببرد. همچنین با استفاده از ویژگی های گوگل میت می‌توانید به تمام شرکت کنندگان اجازه دهید صفحه لپ تاپ خود را به اشتراک بگذارند.

کافیست برای به اشتراک گذاری صفحه خود در ویدیو کنفرانس گوگل میت، بر روی present که در تصویر زیر مشخص است کلیک کنید.

 

به اشتراک گذاری صفحه در ویدیو کنفرانس گوگل میت

 

سپس ۳ تب متفاوت در دسترس شما قرار دارد.

  • Chrome tab : اگر گوگل میت را در مرورگر کروم باز کرده باشید، با استفاده از این قسمت می‌توانید یک تب دیگر از مرورگر را به اشتراک بگذارید.
  • Your entire screen : صفحه‌ی کامپیوتر خود را با دیگران به اشتراک بگذارید.
  • Application windows : برنامه‌هایی که باز هستند را می‌توانید در این بخش ببینید و به اشتراک بگذارید.

 

به اشتراک گذاری صفحه

 

همچنین وقتی وارد جلسه شوید، هر لحظه که بخواهید با کلیک بر روی دکمه‌ی present now در پایین سمت راست می‌توانید صفحه خود را به اشتراک بگذارید.

کنترل صدا و تصویر

به محض ایجاد یک کنفرانس در گوگل میت، صفحه‌ای خواهید دید که می‌توانید در آن صفحه صدا و تصویر را کنترل کنید. به صورت پیشفرض دسترسی به صدا و دوربین فعال است. بر روی آیکون هر کدام کلیک کنید، آن ویژگی خاموش می‌شود و با کلیک کردن دوباره بر روی آن، روشن می‌شود.

 

کنترل صدا و تصویر در گوگل meet

اضافه کردن دیگران به جلسه گوگل میت

هدف از ایجاد یک جلسه و میتینگ، صحبت کردن و تبادل اطلاعات با دیگران است. مهم‌ترین کاری که بعد از ایجاد یک جلسه باید انجام دهید، اضافه کردن و ادد کردن دیگران است.

روش های مختلفی برای انجام این کار در دسترس شما قرار دارد. معمول‌ترین روش اضافه کردن دیگران به جلسه‌ی کاری این است که لینک میتینگ را برای شرکت کنندگان ایمیل کنید و یا به صورت پیام بفرستید.

در گوگل meet می‌توانید لینک جلسه را کپی کنید و بفرستید و یا آدرس ایمیل افراد را وارد کنید.

اگر در صفحه‌ی ایجاد میتینگ، بر روی گزینه‌ی join now کلیک کنید، تصویری مشابه زیر میبینید که اگر بر روی copy link کلیک کنید، لینک کپی می‌شود و اگر بر روی add people کلیک کنید می‌توانید افراد دیگر را به میتینگ خود در گوگل، دعوت کنید.

 

اضافه کردن دیگران له جلسه آنلاین

کنترل دسترسی سایر کاربران

به دلایل متفاوتی ممکن است لازم باشد که صدای یکی از کاربران را قطع کنید. مثلا هنگام ارائه بهتر است که فقط صدای شخص ارائه دهنده فعال باشد تا نویز و سر و صدای کمتری در جلسه وجود داشته باشد.

پس از ورود به میتینگ در سمت راست و بالای صفحه روی آیکون مربوط به کاربران کلیک کنید. سپس در سمت راست لیستی از افرادی که در جلسه حضور دارند را می‌توانید ببینید. با کلیک کردن بر روی هر شخص، می‌توانید دسترسی صدا و تصویر آن شخص را قطع کنید.

چت کردن در محیط ابزار

در کنار صدا و تصویر در جلسات، می‌توانید از امکان چت نیز استفاده کنید. با دیگران صحبت کنید و یا فایل یا هرچیز دیگری به اشتراک بگذارید.

این محیط چت ابزاری بسیار کاربردی است که بدون نیاز به یک برنامه برای چت، می‌توانید در همان محیط پیام‌های متنی خود را بنویسید و همه‌ی کاربران حاضر در جلسه می‌توانند پیام‌های شما را بخوانند و پاسخ دهند.

در سمت راست و بالای صفحه، مشابه تصویر زیر، روی آیکون مربوط به چت کلیک کنید.

 

محیط چت ابزار گوگل میت

استفاده از گوگل meet در گوشی موبایل

گوگل تصمیم گرفته است که نسخه‌ی اندروید ابزار گوگل میت، تحت عنوان Hangout Meet ارائه شود. این نام ترکیبی از دو نام یک محصول گوگل است.

در این نرم افزار، رابط کاربری همانند کروم است و کار را برای کاربران آسان‌تر کرده است. تنها کاری که نمی‌شود در نسخه‌ی اندروید انجام داد این است که نمی‌توانید یک جلسه‌‌ی جدید ایجاد کنید. اما همچنان می‌توانید در جلساتی که در حال انجام هستند، به راحتی شرکت کنید.

اگر در زمان جلسه، اینترنت موبایل شما ضعیف شد و ارتباطتان قطع شد نگران نباشید، گوگل میت به صورتی طراحی شده است که خیلی سریع می‌توانید دوباره به جلسه وارد شوید.

همچنین در نسخه‌ی اندروید نیز مشابه نسخه‌ی وب می‌توانید صفحه‌ی خود را با دیگران به اشتراک بگذارید.

نسخه‌ی اندروید گوگل meet

نسخه‌ی ios گوگل meet

چند کلام با چ یاب:

به یاد داشته باشید که می‌توانید یک جلسه را به صورت زمانبندی ایجاد کنید و در موعد مقرر ویدیوکنفرانس آغاز خواهد شد. از طریق سایر ابزارهای گوگل همچون جیمیل و تقویم گوگل نیز می‌توانید ویدیو کنفرانس ایجاد کنید.

امیدوارم که این مطلب مورد توجه و استفاده‌ی شما قرار بگیرد. به نظر شما چه ابزارهایی در زمینه‌ی ویدیو کنفرانس (ایرانی و خارجی) بهترین هستند؟ [wpdiscuz-feedback id=”2lg00rudww” question=”میدونید که برای ما مهم هستید! اینجا بنویسید…” opened=”0″] گوگل میت در لیست بهترین‌های شما قرار دارد؟ [/wpdiscuz-feedback] منتظر نظرات، انتقادات و پیشنهادات شما هستیم.

راستی! تلگرام چ یاب رو برای با خبر شدن از آخرین دوره‌های آموزشی، محصولات و تخفیف های ویژه دنبال کنید.

منابع:

متولد خوزستان | فارغ‌التحصیل رشته مهندسی کامپیوتر 💻 | علاقه‌مند به عکاسی 📸، فوتبال ⚽ و برنامه‌نویسی