۱۰ ویژگی یک طراح سایت خوب! (چه کسانی باید طراح سایت شوند؟)

ویژگی های شخصیتی یک طراح سیات

شغل طراحی سایت یکی از بهترین مشاغل امروزی‌ست که علاوه بر درآمد خوب، امکانات ویژه‌ای همچون دورکاری، کار جذاب و … را به شما ارائه می‌دهد.

اما در این مقاله نمی‌خواهم در مورد مزایای شغل طراحی سایت و خوبی‌های آن صحبت کنم، چون قبلا این کار را انجام داده‌ایم و مفصل در این مورد گفته‌ایم؛ در واقع در این مقاله می‌خواهم شما را با ویژگی‌های شخصیتی مناسب برای کار طراحی سایت آشنا کنم و بگویم ویژگی یک طراح سایت خوب چیست.

توصیه می‌کنم ابتدا مقاله طراح سایت کیست را به دقت بخوانید تا متوجه ماهیت شغل طراحی سایت شوید و سپس به سراغ ادامه مطلب بروید و ببینید آیا شما مناسب این شغل جذاب هستید یا خیر.

ویژگی‌های شخصیتی مناسب برای کار طراحی سایت

در ادامه ۱۰ ویژگی شخصیتی برتر برای شغل طراحی سایت را با هم بررسی خواهیم کرد. این ویژگی‌ها مربوط به شخصیت طراحان سایت است و اگر شما هم فکر می‌کنید این ویژگی‌ها را دارید و یا علاقمند به این ویژگی‌ها هستید، می‌توانید شغل طراحی سایت را به عنوان شغل اول خود انتخاب کنید و صدالبته در این مسیر موفق خواهید شد. همراه من باشید…

آشنایی با دانش برنامه نویسی

به عنوان یک طراح سایت به‌هرجهت با کدنویسی و برنامه نویسی سروکار خواهید داشت. می‌توان گفت اولین گام برای تبدیل شدن به یک توسعه‌دهنده‌وب این است که برنامه نویسی یاد بگیرید.

دوره های اموزشی برنامه نویسی

به عنوان یک طراح سایت به هیچ وجه نباید خسته شوید و بگویید “حل نمی‌شود!”. به یاد داشته باشید که طراحی و برنامه نویسی سایت از صفر، کاری سخت و پیچیده است.

یک برنامه نویس وب نباید از پیدا کردن راه حل و ساخت توابع خسته شود، البته باید برای اینکار کمی هم خلاقیت به خرج دهید و دائم توابع و دستورات مختلف را تست کنید.

قدرت حل مسئله

قدرت حل مسئله و تفکر الگوریتمی یکی از ویژگی‌هایی‌ست که همه در مورد آن اتفاق نظر دارند و معتقدند که یک برنامه نویس به خصوص یک طراح سایت، باید دارای قدرت حل مسئله باشد.

استفاده از تکنیک طوفان فکری می‌تواند در زمینه انتخاب راه‌حل به شما کمک کند، بهتر است از این روش استفاده کنید.

هرکاری چالش‌های خودش را دارد و شما نیز هنگام طراحی یک سایت، حتما با مشکلات ریز و درشت مختلفی برخورد می‌کنید، در این مواقع قدرت حل مسئله می‌تواند به شما کمک کند تا راه‌حل‌هایی خلاقانه و مناسب ارائه دهید و در نهایت مشکلات را حل کنید.

به نظر شما به عنوان یک طراح سایت، چه چالش‌هایی بر سر راهتان خواهد بود؟ مقاله “سختی‌های کار طراحی سایت” را بخوانید تا بیشتر در این مورد بدانید.

گاهی فکر می‌کنید همه‌چیز مطابق برنامه و درست پیش رفته است، اما وقتی کدها را اجرا می‌کنید می‌بینید که نتیجه کاملا برخلاف انتظارتان است، نگران نباشید این مسئله کاملا طبیعی‌ست، فقط باید یاد بگیرید که چطور با مشکلات دست و پنجه نرم کنید و آنها را حل کنید.

ویژگی یک طراح سایت - قدرت حل مسئله

توانایی کار تیمی

مهارت کار تیمی ویژگی یک طراح سایت خوب، محسوب می‌شود. اگر می‌خواهید به عنوان طراح سایت استخدام و مشغول به فعالیت شوید، باز بپذیرید که قرار است در یک تیم کار کنید و دائما با این تیم در تعامل و تماس خواهید بود. پس لازم است مهارت کار تیمی داشته باشید و یا این مهارت را ایجاد کنید.

اگر فکر می‌کنید شما مناسب کار تیمی هستید، به کار طراحی سایت فکر کنید! نه تنها در ایران، بلکه در سرتاسر جهان کار تیمی و مهارت مربوط به آن یکی از ملزومات استخدام شدن است.

از همان ابتدای امر که شروع به یادگیری طراحی سایت می‌کنید، مهارت کار تیمی را نیز تمرین کنید و سعی کنید دیگران را در محیط کار خود درک کنید و در کاری که به شما مربوط نیست، سکوت کنید تا مشکلی ایجاد نشود.

چند راهکار مناسب برای بهبود مهارت کار تیمی، برایتان نوشته‌ایم که آن‌ها را می‌توانید در مقاله “بهبود مهارت کار تیمی” مطالعه کنید.

علاقمند به تکنولوژی

تکنولوژی منجر به ایجاد شغل طراحی سایت شده است، پس می‌توان قبول کرد که تکنولوژی و البته تکنولوژی‌های جدید، جزء جدایی ناپذیر طراحی سایت هستند. حال اگر به فناوری و تکنولوژی علاقه‌ای نداشته باشید، این کار برای شما سخت خواهد بود.

ویژگی یک طراح سایت خوب، این است که دائما پیگیر مسائل مربوط به فناوری و تکنولوژی است و به دنبال یک راه و روش جدید برای یادگیری‌ست.

به عنوان یک طراح سایت از شما نیز انتظار می‌رود که در صورت به وجود آمدن یک تکنولوژی جدید، در مورد آن اطلاعات کسب کنید، آن را یاد بگیرید و در نهایت از آن استفاده کنید. به عبارتی باید دانش خود را به‌روز نگه دارید.

اگر فکر می‌کنید به تکنولوژی و فناوری‌های جدید علاقمندید، می‌توانید شغل طراحی سایت را برگزینید.

جزئی نگر

وقتی شغل طراحی سایت را انتخاب می‌کنید، باید جزئیات را همیشه درنظر داشته باشید و به نوعی جزئی نگر باشید. ux (تجربه کاربر) بسیار بسیار مهم است، گاهی حتی یک لینک خراب، کسب و کار شما را بد جلوه می‌دهد.

به عنوان یک طراح سایت از شما انتظار می‌رود که علاوه بر دقت به کلیات، جزئیات را نیز دائما بررسی کنید و کمترین میزان اشتباه و خطا را در سایت داشته باشید.

اگر فکر می‌کنید شخصی جزئی‌نگر، ریزبین و با دقت هستید، همین حالا یادگیری طراحی سایت را شروع کنید.

شنونده خوب

یک طراح سایت، نمی‌تواند دائما در پست کامپیوتر و در گوشه خودش باشد! ویژگی یک طراح سایت خوب این است که در مردم را بشناسد و آن‌ها را درک کند.

برای اینکه بتوانید با مردم بیشتر آشنا شوید، باید به جلسات بیشتری بروید و به خوبی کسب و کار هدف را بشناسید. برای اینکه شناخت خوبی کسب کنید، باید گوش شنوای خوبی داشته باشید و سعی کنید با دقت تمام به حرف‌های دیگران گوش دهید و آن حرف‌ها را تجزیه و تحلیل کنید.

خجالتی و کم‌رو بودن، را همین حالا باید دور بریزید. لازم است روابط اجتماعی قوی و خوبی داشته باشید و البته شنونده خوبی باشید تا در نهایت بتوانید یک طراح سایت خوب شوید. 

پرسشگر فعال

علاوه بر اینکه شنونده خوب بودن، ویژگی یک طراح سایت است، پرسشگر فعال بودن نیز یک ویژگی محسوب می‌شود. یکی از راه‌های درک و فهم یک مسئله این است که در مورد آن سوالاتی بپرسید.

به خصوص در حوزه طراحی سایت، لازم است که دائما سوالاتی بپرسید و در نهایت با پرسیدن سوالات مختلف، به نتیجه برسید و بفهمید که کارفرما از شما چه چیزی می‌خواهد و البته مخاطب چه می‌خواهد.

خلاقیت، یکی از اصول طراحی سایت

کمتر شغلی پیدا می‌شود که مناسب یک فرد خلاق نباشید! طراحی سایت نیز از این قاعده مستثنی نیست. اگر شما خودتان را شخصی خلاق می‌بینید، طراحی سایت مناسب شماست.

هنر چینش تصاویر، المان‌ها و بخش‌های مختلف در کنار یکدیگر و انتخاب رنگبندی مناسب برای سایت و… همگی به خلاقیت شما بستگی دارند.

البته خلاقیت، مادرزادی نیست و شما با انجام تمرین‌هایی می‌توانید خلاقیت را به عنوان ویژگی یک طراح سایت، کسب کنید و از آن نهایت استفاده را ببرید. مقاله “راهکارهای بهبود خلاقیت” در این مورد به شما کمک خواهد کرد.

دید هنری

در شغل طراحی سایت، شما دائما با رنگ، شکل و تصویر سروکار دارید و باید بتوانید این المان‌ها را به گونه‌ای در کنار یکدیگر قرار دهید که جذاب شوند.

اگر همینطور و بدون برنامه چند رنگ را ترکیب کنید، قطعا نتیجه زیبا نخواهد بود. این کار نیاز مند استعداد و دانش است.

اگر رنگ‌ها و ترکیب آنان شما را جذب می‌کنند و از کنار هم چیدن اشکال، لذت می‌برید؛ تبریک می‌گویم شما ویژگی یک طراح سایت را دارید.

فکر می‌کنم دو مقاله زیر بتوانند در این زمینه به شما کمک کنند:

ویژگی های یک طراح سایت

قدرت درک بالا

قدرت درک بالا، نه تنها در شغل بلکه در زندگی هم مهم و کمک‌کننده است. یک طراح سایت باید بتواند مخاطب و مشتری خود را به خوبی درک کند و بفهمد که منظور او از جرف‌ها و خواسته‌هایش چیست.

بد نیست به عنوان یک طراح سایت، کمی با مباحث جامعه شناسی و روانشناسی آشنا باشید. بهرحال شما باید سایتی طراحی کنید که علاوه بر کارفرما، در نگاه مخاطب کسب و کار نیز جذاب باشد. اینکار فقط با درک متقابل قابل انجام است.

چندکلام با چ یاب

طراحی سایت به عنوان یک شغل نسبتا جدید در ایران و سرتاسر جهان مورد استقبال قرار گرفته‌است و امروزه خیلی‌ها در این سمت شغلی مشغول به فعالیت هستند و عده زیادی نیز به دنبال یادگیری مهارت‌های مربوط به آن هستند.

اما در این بین مهم است که به ویژگی‌های شخصیتی خود نیز توجه کنید و متناسب با روحیات و توانایی‌هایتان، یک شغل را انتخاب کنید.

در این مقاله سعی کردم مهم‌ترین ویژگی های یک طراح سایت را بیان کنم. اگر فکر می‌کنید اغلب این ویژگی‌ها را دارید، شما مناسب کار طراحی سایت هستید؛ اما اگر تعداد زیادی از این ویژگی‌ها را ندارید، بهتر است بیشتر بگردید شاید شغل مورد علاقه و مناسب شما، شغل دیگری‌ست.

البته دقت کنید همیشه استثنا وجود دارد و شما ممکن است همان استثنا باشید، پس هرگز ناامید نشوید و به علایقتان توجه کنید.

امیدوارم که این مقاله به شما کمک کند. پذیرای نظرات، انتقادات و پیشنهادات شما دوستان هستیم. همراه ما باشید…

راستی! تلگرام چ یاب رو برای با خبر شدن از آخرین دوره‌های آموزشی، محصولات و تخفیف های ویژه دنبال کنید.

با کمک از:

متولد خوزستان | فارغ‌التحصیل رشته مهندسی کامپیوتر 💻 | علاقه‌مند به عکاسی 📸، فوتبال ⚽ و برنامه‌نویسی