جیمیل یک سرویس پست الکترونیک است که توسط شرکت گوگل راهاندازی شده است. این سرویسدهنده امروزه یکی از برترین سرویسهاست و میتوان گفت بهترین است. همچنین افراد بسیاری یک حساب جیمیل دارند که با استفاده از آن میتوانند در سایتهای مختلفی عضو شوند. به عبارتی جیمیل امروزه یکی از ملزومات هر انسانی است که با دنیای فناوری ارتباط دارد. در پست “با email signature حرفهای تر شوید!” یک ویژگی جیمیل به نام امضای ایمیل را معرفی کردهایم. جیمیل یک سرویس رایگان اسـت که هیچگونه تبلیغاتی ندارد و حتی به امضای ایمیل هیچکس تبلیغی اضافه نمیکند. همچنین یک فضای ذخیرهسازی در اختیار کاربران قرار میدهد که بسیار قابل استفاده است. علاوه بر این موارد، جیمـیل ویژگیها و بخشهای متفاوتی دارد که احتمالا شما نمیدانید!
۱۰ ویژگی مخفی جیمیل:
۱- آزمایشگاه جیـمـیل
آزمایشگاه جیمـیل یکی از ویژگیهای جیمیل است که به شما اجازه میدهد از امکانات جدیدی که هنوز در دست ساخت هستند و به صورت جهانی منتشر نشدهاند، استفاده کنید. این ویژگیها ممکن است هنوز برای ارائه به صورت همگانی آماده نشده باشند. اگر این ویژگیها در این مرحله مورد استقبال قرار گیرند و محبوب باشند به رابط اصلی جیمیل افزوده میشوند.
برای فعال کردن این امکانات جیمیل لازم است که به بخش تنظیمات در جیمیل خود مراجعه کنـید و سپس در تب general، تیک Enable experimental access را فعال کنید.
۲- داشتن ایـمیل به تعداد نامحدود
با اضافه کردن “+” یا “.” و تغییر کوچکی و بزرگی حروف شما میتوانید به هر تعداد ایمیل متفاوت در همان جیمیل خودتان، دسترسی داشته باشید. به طور مثال میتوانید با همان جیمیل خود چندین اکانت اینستاگرام بسازید. تمامی ایمیلها در واقع به همان اکانت اصلی ارسال میشود. همچنین میتوانید برای هرکدام از آدرسها یک امضای ایمیل متنفاوت تعیین کنید. این امکان برای نگهداری و مرتبسازی تمام ایمیلها در یک بستر و یک ایمیل بسیار کاربردی و مناسب اسـت.
برای انجام این کار کافیست مانند پست “با استفاده از Email Alias ایمیل خود را به هرکسی ندهید!” آدرس ایمیل خودتان همراه با نقطه و … وارد کنید. به مثال زیر توجه کنید:
ایمیل اول، جیمیل اصلی است. جیمـیل دوم برای ثبتنام در هر سایت و برنامهای که قبلا با جیمیل اصلی ثبتنام کردهاید مناسب است. اگر از جیمـیل دوم استفاده کنید تمام ایمیلهای دریافتی به جیمـیل اصلی ارسال میشود و هیچ نیازی به ثبت جیمیـل دوم در سرور جیمیل نیست.
۳- افزودن تم به جـیمیل
جیمیل تمهای متفاوتی برای کاربران تدارک دیده است که روزانه تغییر میکنند. برخی از تمها ممکن است خواندن متن صفحات جیـمیل را برای شما سخت کنند؛ بنابراین هنگام انتخاب تم حواستان را جمع کنید. هدف از این تمها صرفا تفریحی است و باعث زیباتر شدن محیط جیمیل میشوند.
برای این کـار لازم اسـت از منوی آیکون تنظیمات به بخش themes بروید و سپس طرح موردعلاقهی خود را از لیست انتخاب کنید
۴- پشتیبانی از Pop و Imap
اگر رابط جیمیل را نمیپسندید میتوانید از صنایع و نرمافزارهای استاندارد ایمیل بر روی دسکتاپ استفاده کنید. از آنجایی که جیمیل از Pop و Imap پشتیبانی میکنـد، شما میتوانید با استفاده از outlook، mac mail و … به جیمیل خود دسترسی داشته باشید.
برای فعال کردن این سرویس در جـیمـیل کافی ست به بخش settings مراجعه کنید و پس از آن در تب forwarding and POP/IMAP، تنظیمات POP و IMAP را به حالت Enable تغییر دهید.
۵- ایجاد لینک خودکار برای آدرسها و ایمیلها
این امکان جیـمیل به صورت پیشفرض فعال است و هر ایمیلی که دریافت کنید اگر دارای الگوری url یا ایمیل باشد تبدیل به پیوند میشود. در اصل شما هیچکـاری نباید انجام دهید. درنتیجه به راحتی قادر خواهید بود که روی تمام آدرسها کلیک کنید.
۶- فرستادن ایمـیل از دامین شخصی
چندان حرفهای به نظر نمیرسد که برای کار خود از ایمیل شخصیتان استفاده کنید. با استفاده از اپلیکیشنهای گوگل این امکـان برای همگان فراهم شده است که دامین شخصی را به اکانت جیمـیل اضافه کنند. همچنین میتوانید دیگر ایمیلهای خود را در پنجرهی همین برنامهی جیمـیل چک کنیـد.
۷- ارسال و دریافت ویدیو از طریق هنگاوت
جیمیل یک امکان و ویژگی به نام گوگل هنگاوت دارد که در صفحهی اصلی جیـمیل موجود و قابل رؤیت است. این ویژگی اجازهی ارسال پیام، ویدیو و ویس به مخاطبان شما را فراهم آورده است. اگر جزو کسانی باشید که کاربر قدیمی جیمـیل هستند؛ این ابزار را با نام گوگل تاک میشناسید.
۸- چک کردن وضعیت سرور جـیـمیل
جیمیل بسیار قابل اطمینان است. اگر برحسب اتفاق از برنامهی جیمـیل خارج شدید میتوانید وضعیت برنامههای خود را در سرور چک کنید و ببینید کدام برنامهها هنوز به حساب شما متصلند و کدام یک متصل نیست. در G suite این امکان فراهم شده است.
G suite مجموعهی قدرتمندی از اپلیکیشنهاست که ترکیبی از فضای ابری و ایمیل است. پیش از این به آن Google Apps for Work میگفتند که برای استفاده از دامین شخصی کاربرد داشته اسـت. اکنون G suite ترکیبی از تمام برنامههای گوگل است که تمام سرویسها را شامل میشود.
۹- استفاده از جـیمیل به صورت آفلاین
جیمیل در هر مرورگیری به صورت آفلاین در دسترس است. اگر در حالت آفلاین ایمیلی بفرستید، پس از اتصال دوباره شما به صورت آنلاین، این ایمیل ارسال میشود و ایمیلهای جدید نیز دریافت میشوند. این امکان برای مسافرتهایی که دسترسی دائمی به اینترنت ندارید، بسیار مناسب خواهد بود.
برای انجام ایـن کـار، در تنظیمات جیـمیل گزینهی offline availability را enable یا فعال کنید. این امکان در ورژن ۶۱ و بالاتر در مرورگر کروم فعال است.
۱۰- زمانبندی
یک ویژگی انعطاف پذیر و بسیار کاربردی است. شما میتوانید در هر زمانی از آینده ایمیل مدنظر خود را بفرستید ولی ایمیل را هماکنون آماده کنید! از فلش سمت راست دکمهی send در پنجرهی Compose استفاده کنید و Schedule send را انتخاب کنیـد. سپس روز و زمانی که قصد ارسال ایمیل دارید را تعیین کنیـد.
چندکلام با چیاب:
در این مطلب سعی شد ۱۰ مورد از سرویسهای مخفی جیمیل که هرکسی از وجود آنها مطلع نیست را به اطلاع شما عزیزان برسانیم. امیدوارم که از این مطلب نهایت استفاده را ببرید و از سرویسهای بینظیر جیمیل لذت ببرید. امکانات و ویژگیهای جیمیل بسیار متنوع است به گونهای که تا کنون در سایت چیاب چندین پست متعلق به ویژگیهای جیمیل بوده است و همچنان ناگفتهها بسیار است. منتظر تجربیات شما در این زمینه هستیم؛ همچنین نظرات، انتقادات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.
برای مطلع شدن از آخرین مطالب ما و همچنین دسترسی به موضوعات بیشتر، در کانال تلگرام چ یاب عضو شوید.
ارسال پاسخ
نمایش دیدگاه ها