رن ژنگفی بنیان گذار شرکت هوآوی در آخرین تلاشهایش برای اثبات عدم جاسوسی از کاربرانش در سراسر دنیا تصمیم به فروش فناوری اینترنت نسل پنجم گرفته است. بنیان گذار غول چینی دنیای فناوری همچنین اظهار کرده که مایل است این فناوری را به یک شرکت غربی بفروشد. این شرکت چینی بارها و بارها از طرف ایالات متحده آمریکا متهیم به جاسوسی و فعالیتهای مخفیانه در سراسر دنیا شده است اما هوآوی تاکنون تمام این ادعاها را رد کرده است.
مدیر عامل اجرایی هوآوی این شرکت را در سال ۱۹۸۷ پس از ترک ارتش آزادی بخش خلق چین تأسیس کرد؛ وی در مصاحبههای جداگانهای که با نیویورک تایمز و اکونومیست داشت به طرح موارد زیر پرداخت.
رن به نیویورک تایمز گفت: ما آماده به اشتراک گذاری فناوریها و تکنیکهای شبکه ۵G خود با شرکت های آمریکایی هستیم تا آنها بتوانند به این وسیله صنعت ۵G خودشان را بسازند. ما در مقاله شبکه ۵G چیست؟ به معرفی این شبکه پرداختهایم.
وی بیان کرد: اینکار میتواند یک تعادل بین چین، آمریکا و اروپا ایجاد می کند.
رن همچنین به اکونومیست گفت: توزیع متوازن منافع منجر به بقای هواوی می شود.
یکی از سخنگوهای هواوی در مصاحبه با بی بی سی تأیید کرد که نقل قولهای رن دقیق است و این یک پیشنهاد واقعی است. طبق این معامله، دسترسی طیف گستردهای از شرکتها به حق امتیاز فناوری اینترنت نسل پنجم و همچنین کد هسته و نقشههای فنی آن به همراه دانش مهندسی تولید مرکزی محقق میشود.
شرکت هواوی با جدیت ادعاهای آمریکا مبنی بر جاسوسی و رعایت نکردن حریم شخصی افراد را تا به امروز رد کرده است. به خاطر برخی دلایل مربوط به امنیتی ملی ایالات متحده هوآوی تاکنون از زیر ساختهای ارتباطی-مخابراطی این شرکت محروم بوده است؛ این در حالیست که سایر کشورها در ماههای اخیر به دلیل ادعاهای آمریکا در خصوص جاسوسی این شرکت چینی از کاربران ابراز نگرانی کردهاند. همچنین گزارش شده است که ایالات متحده متحدین خود را ترغیب به پیروی از سیاستهای خود میکند – اگرچه که انگلیس هنوز تصمیم خود را در این خصوص اعلام نکرده است.
این ترسها عمدتاً ناشی از روابط قابل مشاهده هوآوی با دولت چین است و این عقیده که قانون گذاری شرکتها را در چین برای کمک به نظارت دولت ایجاب میکند. این موضوع میتواند به گسترش فناوری ۵G کمک زیادی کند اما پیش از این باید دید که موضع ایالات متحده در خصوص این پیشنهادها چیست.
ارسال پاسخ
نمایش دیدگاه ها